IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2008, 13:14   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hızlı kimlik taramak isteyenlere






Sınıfındaki rakiplerine göre yüzde 50 daha hızlı olan, taradığı dokümanları arşivleyen veya istenen e-posta adresine gönderebilen Xerox DocuMate 262i, özellikle kimlik tarama konusunda çok başarılı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, tarayıcı ürünleri portföyünü, piyasaya sunduğu yeni Xerox DocuMate 262i modeli ile genişletmeye devam ediyor. Xerox, kağıt beslemeli renkli yeni tarayıcısı Xerox DocuMate 262i modeli, devlet daireleri, belediyeler gibi kamu ve özel sektördeki hizmet noktalarında sıkça ihtiyaç duyulan işlemler için kullanım kolaylığı, hız ve kalite sunuyor.
Ünlü bağımsız test kuruluşlarından "Buyers Laboratory" tarafından "Yılın En İyi Ofis Tarayıcısı" ödülünü alan Xerox DocuMate 262i, 200 dpi çözünürlüğünde dakikada tek taraflı 38 sayfa, önlü arkalı 76 görüntü siyah-beyaz tarama yaparken, renklide ise tek taraflı 37 sayfa, önlü arkalı 71 görüntü tarayabiliyor. Xerox DocuMate 262i'nin, tek bir seferde 50 sayfaya kadar dokümanı besleme ünitesi bulunuyor. Xerox DocuMate 262i, 600 x 1200 dpi optik çözünürlüğünde, 48-bit derinliğinde, kartvizitten A4 ebat kağıtlara kadar tarayabiliyor.
Şu anda patent aşamasındaki yeni ön besleme ünitesine sahip olan Xerox DocuMate 262i, sağlık, finans kuruluşlarında sıklıkla uygulanan kimlik kartı tarama işlemlerinde verimliliği artırıyor. Yeni ön besleme ünitesi, aynı zamanda makinenin içindeki silindirin aşınmasını yaklaşık yüzde 60 oranında azaltarak, toplam sahip olma maliyetini de düşürüyor. Sınıfındaki rakiplerine göre yüzde 50 daha hızlı olan Xerox DocuMate 262i, çift kağıt almayı engelleyen "ultrasonic" mekanizması sayesinde, tarama esnasında çift kağıt alma durumu ile karşılaşıldığında, tarama işlemini durduruyor ve kullanıcıyı sesli olarak uyarıyor. Ayrıca bu teknoloji, görüntü kayıplarını önlüyor, farklı ağırlık ve kalınlıktaki dokümanların kolay ve güvenli bir şekilde taranmasını sağlıyor.
Küçük boyutu ile masaüstünde yer kaplamayan Xerox DocuMate 262i, tek tuş tarama özelliği ile tek bir tuşa basılarak tarama yapabiliyor. Xerox DocuMate 262i'de taranan dokümanlar arşivlenebiliyor, istenirse ağ üzerindeki her hangi bir bilgisayara kopyalanabiliyor ya da e-posta olarak gönderilebiliyor. Ayrıca Xerox DocuMate 262i, taramayı yaptıktan sonra, görüntüyü isteğe bağlı olarak içinde arama yapılabilir "PDF" dosyasına dönüştürebiliyor. Xerox DocuMate 262i ile birlikte kullanıcılara sunulan "Kofax VirtualReScan" yazılımı, taranan dokümanların görüntü kalitesini kontrol ediyor ve otomatik olarak görüntü üzerinde düzeltme ve kesme işleminin yapılmasını sağlıyor. Ayrıca, "Nuance PaperPort" yazılımı ile taranan kağıt dokümanlar, elektronik ortama "JPEG", "TIFF" gibi dosya formatlarına çevrilerek başka bilgisayarlara, e-posta olarak gönderilebiliyor veya istenirse doğrudan makine üzerinden taşınabilir belleğe aktarılabiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hızlı, isteyenlere, kimlik, taramak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kültürel Kimlik ve Millî Kimlik Nedir? xena Felsefe 0 12 Mayıs 2014 16:54
Hızlı Zayıflayan Hızlı Kilo Alır Liaaa Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 02 Nisan 2012 14:56
İnternette kimlik gizlemek isteyenlere Tor Vidalia by_C3zA Bilgisayar Donanımı 1 01 Nisan 2010 03:45
Güvenlik açıklarını taramak... Midnight123 Güvenlik Açıkları 1 24 Mart 2006 12:05