IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2008, 13:17   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Konica Minolta yenilerini giydi!






Konica Minolta Business Solutions Europe orta segmentte üç siyah&beyaz çok fonksiyonlu yeni serisini pazara sundu.
bizhub 361, bizhub 421 ve bizhub 501 sırasıyla dakikada 36, 42 ve 50 baskı hızı sunan ve Konica Minolta’nın en iyi renkli çok fonksiyonlu serisinin çoğu özelliklerini ve seçeneklerini içeren fonksiyonları ile üretiliyor. Bu yenilikler “InfoLine” tasarımlı dış görünümü ve büyük 8,5 inch tam renkli dokunmatik çevrilebilen ve engelli kullanıcılar için ergonomik eğilebilen paneli ile tüm özel seçenekleri kullanıcılarına sunuyor.

bizhub 361, bizhub 421 ve bizhub 501 güçlü özellikleri ve kalabalık doküman iş akışı çözümleri ile hızlı, etkin siyah&beyaz üretimini isteyen çalışma grupları ve işletmeler için tasarlandı. Tüm yeni siyah&beyaz bizhub ürünleri kopyalama ve ağa tarama ( standart 10/100/1000 BaseT Ethernet ağ kartı üzerinden) işlevlerini ve isteğe bağlı olarak ağ üzerinden yazdırma (PCL ve PostScript) ve faks seçeneklerini sunuyor. Dakikada 70 orijinale kadar hızlı tarama tüm yeni bizhub ürünleri ile mümkün hale getirildi.

Etkin doküman üretimi söz konusu olduğunda özellikle orta ölçekli ve büyük kuruluşlardaki yoğun ofis ortamları sıkça darboğaz yaşamaktadırlar. Konica Minolta iş akışındaki darboğazı ortadan kaldırmak için bu üç siyah&beyaz çok fonksiyonlu cihaz ile kazanmak için gerekli yetenekleri sunmaktadır. Yeni bizhub serisi güvenilir ve kendini kanıtlamış motor teknolojisi, yeni görünümü, kolay kullanımı, komple güvenlik ve şifre özellikleri ile yeni uygulamaları desteklemek için birleştirilerek müşteri memnuniyeti esasına göre üretiliyor.

bizhub 361, bizhub 421 ve bizhub 501 işlemsel güvenlik için en son uluslararası güvenlik standardı ISO 15408 EAL3 ile uyumludur ve önemli bilgilerin emniyette olması, ağa izinsiz erişimi önlemek ve gizli bilgilerin tahrif edilmesini imkansız hale getirmek için komple güvenlik paketi ile donatılmıştır. Hızlı ve doğru erişim için biyometrik parmak dokusu tarama ile kullanıcı tanımlama ve temassız IC Kartı seçenekleri de ayrıca mevcuttur.
Maksimum 5650 yapraklık kağıt kapasitesi ve dizgileme, zımbalama ve delmeden katlanmış ve ortadan zımbalanmış kitapçıkların oluşturulmasına kadar yüksek modülerlikli zengin sonlandırma seçeneklerini de sunmaktadır.

Güçlü EmperonTM denetleyicisi Windows, Mac, UNIX, Linux ve Citrix desteği sağlamakta ve böylece yeni bizhub serisi her ağ ortamı ile uyum sağlamaktadır. Ayrıca EmperonTM Microsoft Vista’nın yeni XML kağıt özelliği olan XPS formatını da desteklemektedir.

Şirketler, isteğe bağlı 60 GB HDD seçeneğinin kullanımı ile Konica Minolta’nın kullanıcı kutusu (arşiv) teknolojisine erişebiliyorlar. Esnek erişim hakları ile 1000 adete kadar kullanıcı kutuları ayarlanabilir ve özel ya da grup kullanımı için genel olarak tanımlanabiliyor. İhtiyaç duyulduğunda şifreler kolaylıkla atanabiliyor ve ek olarak Konica Minolta’nın PageScope Box Operator uygulaması bilgisayardan HDD’ye kaydedilen dokümanlara direkt erişimi destekliyor ve çoklu dosya ön izleme küçük resimler üzerinden hızlı aramayı sağlıyor.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
giydi, konica, minolta, yenilerini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık