IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Bu Yazılımı İndirmeden Pazara Çıkmayın (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/257571-bu-yazilimi-indirmeden-pazara-cikmayin.html)

xLine 16 Eylül 2009 19:53

Bu Yazılımı İndirmeden Pazara Çıkmayın
 
Her alışverişte muhakkak bir şeyleri almayı unutuyorsanız bırakın mobil cihazınız size bu konuda asistanlık yapsın.
Ovi Store'da yayınlanan bir widget şu sıralarda fazlasıyla ilgi çekiyor. Adından da anlaşılacağı üzere bir alışveriş listesi uygulaması olan "Shopping List", işlevselliğinin yanı sıra özellikle görsel arayüzüyle büyük beğeni topluyor. Akşam eve döndüğünüzde annenizin yahut eşinizin tepkilerine maruz kalmak istemiyorsanız, hayat kurtarıcı nitelikleriyle uygulama sizin cihazınızda da yerini almalı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Birden çok alışveriş listesi oluşturabilme, mevut listeyi sınır olmaksızın düzenleyebilme, miktar girebilme, alınan ürünlerin üstünü çizerek listeden kaldırabilme, alışveriş listelerini başka bir mobil cihaza gönderme gibi özelliklerinin yanı sıra, kısa mesaj ile listeyi paylaşabilme uygulamanın en sevilen niteliklerinden.
Bir ana ekran widgetına da sahip olan yazılım, bu sayede gün boyunca telefonu her elinize aldığınızda alışveriş mevzusunu hatırlamanızı sağlıyor. Tabi bu durumdan hoşnut olmayanlar için devre dışı bırakabilme özelliği de mevut.
Tüm Symbian S60 5.Sürüm cihazlar ile sorunsuz çalışan uygulamaya sahip olabilmek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ovi Store bağlantısını ziyaret edebilirsiniz. Son olarak yazılımın 0.99 $ bedelle satıldığını da belirtelim.


Kaynak : Shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net