IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Nintendo Wii Ucuzlayacak mı? Nintendo Wii Ucuzlayacak mı? (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/257573-nintendo-wii-ucuzlayacak-mi-nintendo-wii-ucuzlayacak-mi.html)

xLine 16 Eylül 2009 19:54

Nintendo Wii Ucuzlayacak mı? Nintendo Wii Ucuzlayacak mı?
 
Nintendo, rekabette yeniden üst basamaklara çıkabilmek için Wii konsolunda fiyat indirimine gidebilir. Peki bu indirim ne kadar olacak?
Nintendo Wii, ilk piyasaya sürüldüğünde yenilikçi ve farklı olması sebebiyle büyük ilgi görmüş ve oldukça beğenilmişti. Satış fiyatları olsun, firmaların ilgisi olsun Nintendo, Wii konsoluna gösterilen ilgiden son derece memnundu. 2009 senesinde ise PlayStation 3 ve Xbox 360'ın rekabette bir adım öne geçmesiyle birlikte Wii için işler biraz zora girmişti.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Wii'de oyun deneyimi ilgi çekici olsa da, konsolun oyun çizgisi hep sevimli ve tatlı karakterler üzerine gidiyordu. Resident Evil gibi serilerin Wii versiyonu piyasaya sürülse de bu versiyonlar tutunamadı. Satış rakamlarından hala memnun olmayan Nintendo'nun, bu vesileyle Wii'nin fiyatında 50 Dolarlık bir indirime gidebileceği iddia edildi. Nintendo henüz söylentiyi doğrulamadı fakat sene sonu yaklaşırken satış rakamlarını arttırmak için Nintendo'nun başka çaresi yok gibi gözüküyor.


Kaynak : Shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net