IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Online Monopoly Rekora Koşuyor (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/257574-online-monopoly-rekora-kosuyor.html)

xLine 16 Eylül 2009 19:55

Online Monopoly Rekora Koşuyor
 
Monopoly City Streets, 1.7 milyon ziyaretçiyi aştı. Online oyuna ilgi o kadar büyük ki, yavaşlayan ve çöken serverlar nedeni ile oyun resetlenmek zorunda kalındı.
Geçtiğimiz hafta kullanıma sunulan Monopoly City Streets'e olan ilgi rekora koşuyor. Global anlamda emlak ticareti oyununa dönüştürülen Online Monopoly, oynayanların da bildiği gibi yavaşlayan server'lar nedeni ile kullanılamaz duruma gelmişti. Keza yapımda fark edilen hatalar da buna eklenince, oyunun kısa süreli fişinin çekilme kararı alınmak zorunda kalındı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
17 Eylül 15:00 (GTM) tarihinde 12 ila 24 saat arasında bakıma sokulacağı belirtilen oyun, bu nedenle bir süre oynanamaz olacak. Site yeniden açıldığında ise oyun sıfırlanmış olarak yeniden başlayacak. Yaşanan server yavaşlıkları ve belirlenen hataları gidermek üzere yapılacak olan çalışma sonrasında herkes yeniden kayıt olmak zorunda kalacak ve 3 milyon dolar ile oyuna giriş yapacak. MONOPOLY City Streets'in Google Maps üzerinden oynandığını da belirtmeden geçmeyelim. Oyuna [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden erişebilirsiniz.


Kaynak : Shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net