IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Samsung'un "Star"ına Kablosuz Ağ Desteği (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/257579-samsungun-quotstarquotina-kablosuz-ag-destegi.html)

xLine 16 Eylül 2009 19:59

Samsung'un "Star"ına Kablosuz Ağ Desteği
 
Samsung'un sevilen dokunmatik ekranlı telefonu S5233 Star kullanıcıların yoğun isteği üzerinde kablosuz ağ desteğine kavuşuyor.
Samsung'un satış rakamlarıyla rekortmen telefonu S5233 Star, kısa sürede tüm dünyada en çok tercih edilen dokunmatik ekranlı telefonlardan biri haline gelmişti. Bu ilgiden fazlasıyla hoşnut olan Samsung yetkilileri, bu fırsatı değerlendirmek adına cihaza işlevsel fonksiyonlar katarak, yeniden kullanıcıların beğenisine sunacak.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kablosuz ağ desteği sayesinde mobil interneti çok daha hızlı sunacak olan cihazdan, kullanıcıların bir başka beklentisi de donanımsal yeterlilik konusunda. Zaman zaman donmalara sebep olan, hatta yoğun işlemlerde yanıtsız kalabilen cihazın, Wi-fi ile daha güçlü bir donanım ihtiyacı da kaçınılmaz olacak. Samsung'un bu konuda nasıl bir yol izleyeceğiniyse ilerleyen günlerde S5233W'nin ayrıntıları netleşince görebileceğiz.


Kaynak : Shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net