IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2009, 20:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Düşük Güç Tüketimi Hızlı Tarama




Küçük ofisler ve ev kullanımnın ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan Perfection V500 Office ve Perfection V600 Photo tarayıcıları, düşük güç tüketimi ile hızlı tarama özellikleriyle dikkat çekiyor.
Epson, küçük ofisler, ev kullanıcıları ve fotoğrafla uğraşanlara özel, en iyi sonucu alabilecekleri ve enerji tasarrufu sağlayan iki yeni tarayıcıyı piyasaya sundu: Epson Perfection V500 Office ve Epson Perfection V600 Photo, 6400dpi çözünürlüğe sahip bu yeni tarayıcılar, küçük bir ev ofisin ihtiyacı olan doküman, fotoğraf ve film reprodüksiyonu ihtiyaçlarının tümüne hizmet ediyor.
Geniş bir doküman besleyicisine sahip olan tarayıcılar, 30 sayfaya kadar otomatik besleme yapabiliyor. PDF formatında da çoklu sayfa taraması yapabilen ve otomatik olarak PDF dosyasına kaydedebilen bu cihazlar aynı zamanda, direkt olarak dijital arşive kayıt yapabiliyor. Bu da fotoğraf ve dokümanları saklayıp paylaşmada büyük bir kolaylık sağlıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ReadyScan LED teknolojisi sayesinde, taramaya başlamak için cihazı açmanız yeterli.

V500 Office'de bulunan ReadyScan teknolojisi, cihazı açıldığı anda taramaya hazır hale getirip, ofis ortamında hiç zaman kaybettirmiyor. Şık tasarımı ile de dikkat çeken V500 Office, hız, yalınlık ve kaliteyi bir arada sunuyor. Cihaz, içinde bulunan Saydamlık Birimi (TPU) adı verilen mekanizması sayesinde, panoramik orta format filmlerde de kullanılabiliyor. 12 kare 35 mm film, 4 kare 35 mm slayt ya da 1 kare 6x12 cm orta format filmi bir defada tarayabilen cihaz, özellikle slayt ve imajların saklanmasında uygun özelliğinden dolayı tercih edilecek.
Epson Perfection V600 Photo ise, V500 Office'in sunduğu TPU ve tek tuşta kolaylık gibi özelliklerine ek olarak yine 35mm film şeritleri, slaytlar tarayıp saklayabiliyor ve 6x22 cm boyutundaki tam format panoramik filmlerle de çalışılmasını sağlıyor. V600 Photo, baskı için fotoğraf reprodüksiyonunun yanı sıra, önemli anı ve imajların saklanıp korunmasında da ideal çözümler sunuyor.
ENERGY STAR uyumlu olan cihazlar, Epson'un inovatif teknolojisi ReadyScan LED sayesinde, güç tüketimini en aza indiriyor. Söz konusu teknolojisi ile bekleme zamanına gerek bırakmayan Epson V500 Office ve V600 Photo'nun tarama hızları da bir önceki modellere göre 1,5 kat artış gösterdi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dusuk, düşük, guc, güc, hizli, hızlı, tarama, tuketimi, tüketimi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
45 Yaş Üstü Alkol Tüketimi Liaaa Sağlık Köşesi 0 09 Nisan 2012 00:50
Yağ Tüketimi! Dilara Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 11 Aralık 2010 05:49
Hamilelikte Çiğ Et Tüketimi YapraK Aile Evlilik ve Çocuklar 0 13 Ocak 2010 02:56