IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Kingston İtiraf Etti! (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/309346-kingston-itiraf-etti.html)

xLine 05 Ocak 2010 02:38

Kingston İtiraf Etti!
 
Popüler USB bellek üreticilerinden Kingston, bazı USB belleklerinin güvenlik konusundan zayıf olduğunu itiraf etti.
Dünyanın popüler bellek üreticilerinden Kingston Technologies, gelen şikayetlerin üzerine bazı USB belleklerinde güvenlik sorunu olduğunu doğruladı. Firmanın resmi web sitesinde, konuyla ilgili bir güvenlik uyarısı yapıldı ve bu sürücüler ile ilgili yapılması gerekenleri yazdı.
Sitede yazan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] göre, gerekli ekipmanları sağlayan ve konuya hakim olan kötü niyetli bir kullanıcının, sürücünün girilmemesi gereken bölgelerine girebileceğini yazan Kingston, konuyla ilgili sürücü güncellemeleri yayınladı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Güvenlik açığına sahip olan sürücüler, DataTraveler BlackBox, Secure Ve Elite. Kingston'ın, gelen şikayetleri dikkate alıp, kullanıcılarını uyarması ise takdir topladı.
Konuyla ilgili olarak, şüpheli bulduğunuz DataTraveler sürücülerin sorunsuz güncellenebilmesi için kullanıcılarının, ilgili teknoloji destek noktalarına başvuru yapmasını talep eden Kingston, şimdim bu sorunu tamamen ortadan kaldırmaya odaklanmış durumda.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net