IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Bluetooth Kulaklıklar Şekil Yaptı (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/309352-bluetooth-kulakliklar-sekil-yapti.html)

xLine 05 Ocak 2010 02:42

Bluetooth Kulaklıklar Şekil Yaptı
 
Birkaç yıl önce piyasaya çıktığı zaman kullanıcılardan büyük beklentiler yaratan Bluetooth kulaklıklar, bir türlü istedikleri başarıyı yakalayamadı. Bakın firmalar, tüketiciyi çekmek için nasıl bir tasarım üzerinde çalışıyor.
İsmini eski Danimarka Kral'larından birinden alan Bluetooth teknolojisi, bir türlü istediği başarıyı yakalayamadı. 4-5 yıl önce bu tarz ürünlerin piyasayı kökten değiştireceği tahmin ediliyordu.
Ancak teknolojik cihazlar arasında, kablosuz iletişimi sağlayan bu teknoloji bir türlü günlük kullanımda yaygınlaşamadı. Özellikle Bluetooth kulalıklar piyasaya ilk çıktıkları zaman, şoförlere büyük fayda sağlamayı hedefliyordu.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ürün göze hitap ediyor
Cep telefonu ve MP3 çalarlara uygun
Ancak tasarımları nedeniyle bir türlü araç sahiplerinin aradığı mucize teknoloji olamadılar. Tek kulağa takılan ve kaba bir görünüşü sahip bu tarz kulaklıklar artık estetik kaygı taşıyan bir şekilde yeniden tasarlandı.
Jaybird tarafından çıkartılan bu kulaklıklar, hem kullanış hem de estetik olarak avantajlara sahip.
Klasik iki kulağa takılan tasarıma sahip bu cihaz hem cep telefonlarına hem de müzik çalanlara uygun şekilde dizayn edilmiş. 80 dolarlık bu kulaklığın şarjı 8 saat dayanabiliyor. Cihazın üzerinde bulunan tuşlar sayesinde, telefonu ve müzik aygıtını yönetebiliyorsunuz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net