IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2010, 18:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sony Oturma Odasını Yeniden Tanımlıyor




Sony'nin sunduğu eşsiz Monolithic Design konsepti, Full HD online içerik dünyası ve yeni 3D deneyimler de düşünülürse 2010 oturma odalarında önemli bir yıl olmaya aday konumda.
Sony'nin yeni 2010 ev eğlencesi ürün yelpazesi oturma odasının havasını ve ev eğlencesinin tanımını yeniden belirleyecek. 2010 BRAVIA TV'ler, Blu-ray Disc oynatıcılar ve Ev Sineması sistemlerine kadar genişleyen bu konseptin merkezinde ise Monolithic Design anlayışı yer alıyor.
Monolithic Design yüksek kaliteli malzemelerin mükemmel bileşimi ve estetik yüzey görünümüyle oturma odalarına şık ve minimalist bir hava katıyor. Tüm ürünler açıkken elde edilen mükemmel performanstan, kapalı olduğunda oturma odasını tamamlayan güzel tasarıma kadar her şey, eşsiz bir eğlence deneyimi oluşturacak şekilde tasarlandı. 6° eğimli Monolithic TV ve hoparlörlerin alçak mobilyalar üzerinde ideal bir izleme ortamı yaratması gibi her detay dikkatlice düşünüldü.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sony'nin yeni ev eğlencesi ürün yelpazesi, sayısı gittikçe artan çeşitli online içerik ve dijital servislere erişimi kolaylaştırıyor.

BRAVIA Internet Video ile ücretsiz videolar dünyasını ve Dailymotion gibi pek çok paylaşımlı internet sitesini de keşfetme seçeneği ile bu dünya daha da genişliyor. İnternet'teki zengin içeriğe PC kullanmak veya küçük bir ekranda izlemek zorunda kalmadan TV ile hızla erişilerek tam ekran izlenebiliyor.
Diğer online servisler arasında ekranda hazır olan ve Twitter , Flickr , Facebook gibi internet sitelerinden gerçek zamanlı güncellemeleri yüklemeye yarayan araçlar da yer alıyor.
2010 serisi ürünlerde kablo karmaşası yaşamadan evden online içeriğin keyfini sürmeyi kolaylaştıran dahili Wi-Fi özelliği de bulunuyor. TV veya Blu-ray Disc oynatıcıyı Internet'e kolayca bağlamak, sadece bir uzaktan kumandayla XrossMediaBar (XMB ) menüsünü kullanarak içerikler arasında dolaşmak, işaretlemek veya oynatmak mümkün.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
odasini, odasını, oturma, sony, tanimliyor, tanımlıyor, yeniden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2015 Mor Oturma Odasi Modelleri, 2015 Lila Oturma Odası Modelleri Violent Ev Dekorasyonu 0 16 Şubat 2015 20:24
The Flock, Asimetrik Oyun Alanıyla Korkuyu Yeniden Tanımlıyor RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 18 Nisan 2014 22:23
Hastanedeki odasını süsleyin pyracantha Aile Evlilik ve Çocuklar 0 28 Kasım 2010 17:15