IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Dünyanın En İnce Hepsi Bir Arada Bilgisayarı (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/315126-dunyanin-en-ince-hepsi-bir-arada-bilgisayari.html)

xLine 05 Şubat 2010 04:45

Dünyanın En İnce Hepsi Bir Arada Bilgisayarı
 
CES 2010'da "En İyi Masaüstü Bilgisayar" ödülünü alan ve dünyanın en ince hepsi bir arada bilgisayarı olan Lenovo IdeaCentre A300 şık görüntüsü ile göz kamaştırıyor.
Bilişim dünyasının yeni trendi olan hepsi bir arada bilgisayarlar alanındaki tasarım harikası ürünleri ile dikkat çeken Lenovo ailesine yeni katılan IdeaCentre A300, şık ve ince tasarımıyla içerisindeki güçlü bilgisayarı kamufle ediyor.
Sadece 18,5 mm inceliğindeki yapısı ile dünyanın en ince hepsi bir arada bilgisayarı olan A300'ün ekranı LED teknolojisini kullanıyor ve 21,5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunuyor ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]).
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Nisan ayında piyasada olacak olan bu ürün 899 -1.099 USD + KDV arasında satılacak.


Lenovo Enhanced Experience sertifikası taşıyan IdeaCentre A300, Windows 7 işletim sistemini aynı konfigürasyondaki PC'lere göre daha hızlı açıp kapatabiliyor, zengin multimedya yeteneklerinin yanısıra sistem yönetim araçlarıyla göz dolduruyor. Lenovo IdeaCentre A300 Intel Core 2 Duo işlemcisi, Wi-Fi bağlantısı, entegre kamera, Bluetooth klavye ve fare ve HDMI bağlantısı ile eşsiz bir multimedya deneyimi sunuyor. HDMI bağlantısı ile ekranı video oyun konsoluna da bağlayabilirsiniz ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]).
Lenovo IdeaCentre A300, 21.5 inçlik 1080p ekranlı, 3GB RAM kapasiteli, 320 GB sabit hafızalı ve kablosuz Bluetooth bağlantılı klavye ve mouse'lu bu bilgisayar aynı zamanda 4 USB girişi, FireWire, flash card okuyucusu, 0.3 megapiksel entegre kamera gibi özelliklere de sahip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net