IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   5D Mark III Ne Zaman Geliyor? (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/321203-5d-mark-iii-ne-zaman-geliyor.html)

xLine 11 Mart 2010 14:00

5D Mark III Ne Zaman Geliyor?
 
Canon'un full frame formatta piyasaya sürdüğü 5D Mark II'den sonra piyasaya süreceği 5D Mark III için geri sayıma başlamalı mıyız? Son söylentilere göre 5D Mark III bu sene içerisinde piyasaya sürülecek.
Canon, DSLR dünyasında yeni atılımlar yapmaya devam ediyor. EOS 7D'den sonra geçtiğimiz haftalarda EOS 550D'yi duyuyarak, giriş seviyesini de kuvvetlendiren firma, gözünü şimdi üst düzey serilere dikmiş gibi gözüküyor.
5D Mark II piyasaya sürüldüğünden itibaren piyasadaki büyük bir boşluğu dolduran Canon, son söylentilere göre şimdi EOS 5D Mark III'ün piyasaya sürülmesi için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5D Mark II piyasada bir hayli başarılı olmuştu
5D Mark III'ün teknik özellikleri bile henüz ortada yok fakat, full frame teknolojisine sahip olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca HD video konusunda DSLR makinelere adeta bir çağ atlatan 5D Mark II gibi, 5D Mark III'ün de bu alanda oldukça başarılı yeni teknolojilere sahip olacağı konusunda da hemen herkes hemfikir


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net