IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Mart 2010, 19:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tasarım ve Teknoloji Bir Arada




Şık tasarımı ve parlak renkleri ile bir tasarım harikası olan yeni Samsung SMX-C20, teknik özellikleri ile göz dolduruyor.
10x optik zum, 800K görüntü sensoru, 2.7 inç LCD ekran ve SD hafıza kaydı ile ilgi çeken Samsung SMX-C20, bir bilgisayara bağladığınız zaman otomatik olarak çalışmaya başlayan intelli-Studio 2.0 uygulaması sayesinde videolarınızı anında görüntüleyip düzenleyebiliyor ya da One Touch Sharing özelliği ile videolarınızı zaman kaybetmeden internete yükleyebilmesi ile fark yaratıyor.
Ürünün kullanımı gayet kolay. Samsung SMX-C20'yi bilgisayara bağlamanız yeterli. Kameranın üzerinde yer alan bir düğme sayesinde videonuzu anında internete aktarabiliyorsunuz ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]).

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Samsung SMX-C20'nin Türkiye'de siyah ve kırmızı renklerle tüketicilerle (399 TL) buluşacak.

Siyah, kırmızı, mavi ve mor renkleri bulunan SMX-C20, H.264 ile 6 saatlik kayıt yapabiliyor. Pili 160 dakikaya kadar dayanan ve USB çıkışı ile şarj edilebilen kameranın ekranında bulunan Interactive Thumbnail özelliği sayesinde bir dokunuşla, en başa dönmenize gerek kalmadan tüm dosyalarınızın içinde gezebiliyorsunuz ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]).
Samsung SMX-C20'nin sıra dışı tasarımı (32.5 x 55 x 110mm, 196 gr) kadar kullanım kolaylığı da büyük önem taşıyor. Hafif ve küçük tasarımı ile elinize tam uyum sağlarken bileğinizin ağrımasını önlemek amacıyla tasarlanan eğimli lensi ve bu lense paralel 25 derecelik açıyla sabitlenen LCD ekranı, kaydettiğiniz görüntüleri net ve açık bir şekilde görmenizi sağlıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arada, tasarım, teknoloji, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık