IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Yeni nesil Nvidia ION ile Internet Explorer 9'un tadını çıkarın (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/326649-yeni-nesil-nvidia-ion-ile-internet-explorer-9un-tadini-cikarin.html)

xLine 08 Nisan 2010 04:04

Yeni nesil Nvidia ION ile Internet Explorer 9'un tadını çıkarın
 
Microsoft'un bir süre önce duyurduğu ve tanıtımını yaptığı internet tarayıcısı olan Internet Explorer 9, performans vaadeden özellikleri ile dikkat çekmişti. HTML 5 desteği, yeni JavaScpript motoru, ekran kartı destekli grafik hızlandırma gibi özellikleri ile tanıtılan Internet Explorer 9, yeni nesil Nvidia ION tabanlı netbook bilgisayar ile başka bir netbook bilgisayarda karşılaştırılarak donanımsal grafik hızlandırmanın sağladığı katkı ve performansı test edildi. Microsoft'un Internet Explorer 9 test sürüşü olarak adlandırdığı uygulama ve özelliklerin baz alındığı karşılaştırmada şu özellikler her 2 bilgisayarda da test edildi:
  • Harita Yaklaştırma (Map Zooming)
  • Uçan 3D görseller (Flying 3D images)
  • SVG-oids oyunu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yeni nesil Nvidio ION'a sahip olan Asus EeePC 1201PN netbook, yapılan karşılaştırmalarda rakibine büyük oranda üstünlük kurdu. Bu testlerde Internet Explorer 9, donanım destekli grafik hızlandırma özelliği ile yeni nesil Nvidia ION'un desteğini kazanıp yüksek performans sundu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net