IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Phenom II X6 İşlemciler Piyasaya Çıktı (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/331605-phenom-ii-x6-islemciler-piyasaya-cikti.html)

xLine 27 Nisan 2010 22:46

Phenom II X6 İşlemciler Piyasaya Çıktı
 
AMD, altı çekirdekli ilk masaüstü işlemcileri olan Phenom II X6 serisini piyasaya sürdü. Uygun fiyatları ile dikkat çeken işlemcilerin özelliklerini buradan öğrenebilirsiniz.
AMD, işlemcilerdeki çekirdek sayısını artırma yarışında hamlesini nihayet yaptı ve altı çekirdekli ilk masaüstü işlemcileri olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
AMD piyasaya iki adet Phenom II X6 sürdü
1055T ve 1090T Black Edition
AMD ilk aşamada 1055T ve 1090T Black Edition adlı iki modeli piyasaya sürdü. 199 $ fiyatla piyasaya sürülen 1055T modeli 2,8 GHz frekans, 6 MB L3 ön bellek ve 125 W TDP özelliklerine sahip.
Phneom II X6'ların en üst seviye modeli olan 1090T Black Edition ise 295 $ fiyata sahip. 3,2 GHz'lik saat hızı dışında özellikleri aynı olan 1090T Black Edition'un bir diğer farkı da çarpan kilidinin olmaması.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk