IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2011, 20:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PES mi, FIFA mı?




Sonunda futbol severlerin beklediği zaman geldi.

EA Kanada tarafından geliştirilen FIFA 12 ve Konami tarafından geliştirilen PES 2012, PC ve konsol kullanıcıları için ülkemizde satışa sunuldu. Her iki oyunun da tanıtım organizasyonları, geçtiğimiz günlerde ardı ardına gerçekleşti ve yapılan ödüllü turnuvalarla oyunun tam sürümü ilk kez denenmiş oldu.

FIFA 12'de yer alan yeni Impact Engine teknolojisi, daha gerçekçi fizik efektlerini kullanıcılara sunarken, PES 2012'de yer alan Şampiyonlar Ligi ve UEFA Ligi lisansları da oyuncular için cezbedici diğer unsurlar.

FIFA 12'de bu yıl futbolda yaşanan irili ufaklı sorunlardan ötürü Türkiye Ligi bulunmuyor. Tanıtım toplantısında verilen bilgiye göre, önümüzdeki dönemde FIFA 12'ye bir güncelleme aracılığıyla Türkiye Ligi'nin eklenmesi olası. Öte yandan PES 2012'de ise, 4 büyük takım, yani: Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş yer alıyor.

Her iki oyun da özellikle online olarak diğer gerçek oyunculara karşı oynandığında çok zevkli. Ancak an itibarıyla PES 2012'nin online servislerinde ufak çaplı sorunlar söz konusu ve bunların düzeltilmesi için çalışmalar yapılıyor. Oyuna eklenen myPES sistemi ise, Facebook ile birlikte çalışıyor ve oyunda yaptıklarınızı an be an Facebook hesabınıza ekleyerek arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlıyor.

FIFA 12'de grafikler gayet iyi, keza PES 2012'de de öyle. Ancak FIFA'daki animasyon motorunun, işitsellerin ve atmosferin PES 2012'ye göre daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Tabii ki bu oyunun da irili ufaklı bazı hataları bulunuyor. Bunlara rağmen her iki oyunun da gayet iyi olduğunu ve bu yıl oyuncuların futbola doyacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fifa, mi, , pes


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık