IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2011, 15:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fujitsu'dan sertifikalı yüksek hesaplama çözümleri!




Fujitsu'nun PRIMERGY RX300 S6 ve PRIMERGY RX600 S6 sunucuları, üst düzey hesaplama sanallaştırması alanında lider olan ScaleMP şirketinden xSMP Temel Yazılım Sertifikası aldı.

HPC ortamlarında müşterilerine gelişmiş çözümler sunan Fujitsu, diğer PRIMERGY sunucuları için de bu sertifikayı almayı hedefliyor. Bu sertifika sayesinde kullanıcılar, PRIMERGY sunucu kümelerini yüksek performanslı Open MultiProcessing bazlı, çok parçalı uygulamalarında rahatlıkla kullanabilecekler.

Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu, müşterilerin Yüksek Başarılı Hesaplama (HPC) ortamlarında x86 PRIMERGY sunucu kümelerini üst düzey Symetric Multiprocessing (SMP) için kullanabilecekleri önemli bir yenilik sunuyor. Fujitsu'nun PRIMERGY sunucuları, üst düzey hesaplama sanallaştırması alanında lider olan, Amerika merkezli ScaleMP şirketinden resmi xSMP Temel Yazılım Sertifikası'nı aldı. Böylece Fujitsu müşterileri, buluta elverişli veri merkezlerindeki PRIMERGY bazlı sistemlerde, paylaşımlı bellek kümeleri oluşturabiliyorlar. Bunun sonucunda kuruluşlar x86 PRIMERGY sunucu kümelerinde SMP bazlı yazılımları kullanarak yazılım maliyetlerinden tasarruf ediyorlar.

Fujitsu'nun gözü Avrupa pazarında

Asya Pasifik bölgesinde 1200'ün üzerinde kurulmuş HPC ile pazar lideri olan Fujitsu, şimdi de Avrupa'daki HPC pazarına odaklanıyor. Fujitsu'nun Avrupa'ya sattığı sunucular arasında x86 bazlı sunucular çoğunluğu oluşturuyor. ScaleMP sertifikasyonu sayesinde Fujitsu, müşterilerin PRIMERGY sunucularda HPC uygulamalarını yürütmeye daha fazla ilgi göstereceğini öngörüyor.

Hedef tüm PRIMERGY modellerinin sertifikaya kavuşması

Şu anda PRIMERGY RX300 S6 ve PRIMERGY RX600 S6 sunucuların ScaleMP sertifikaları bulunuyor. Fujitsu, diğer PRIMERGY modellerinin de sertifikalı olmasını planlıyor. ScaleMP sertifikasyonu, PRIMERGY kümelerinin yüksek performanslı Open MultiProcessing bazlı, çok parçalı uygulamaları destekleyebileceğinden emin olunmasını sağlıyor. Bunun önemli bir konu olmasının nedeni ise bu uygulamaların çok fazla sistem hafızası gerektirmesidir. Müşterilere sağlanan bir diğer avantaj ise PRIMERGY HPC kümelerinin sistem yükü ve talebine göre ölçeklenebilmesidir.

64 Terabayta kadar ölçeklenebiliyor

PRIMERGY sunucuların tek bir sanal SMP kümesine entegre edilmesi sonucunda yüksek başarımlı, paylaşımlı bellek sistemi 1024 adet 8 çekirdekli işlemci ve 64 TB sistem hafızasına kadar ölçeklenebiliyor. Kümeler fiziksel olarak yüksek hızlı InfiniBand tarafından birbirlerine bağlanarak failover ya da bant genişliği için ölçeklendirme bırakıyor. Aynı zamanda başarısız sistem kaldırımı ve otomatik sistem kurtarımı özellikleri de bulunuyor.

KOBİ'lere Yüksek Başarımlı Hesaplama çözümleri

Yeni x86 bazlı HPC kümeleri Fujitsu'nun x86 PRIMERGY sunucu bazlı HPC çözümlerinin tamamını geliştiriyor. Bu sayede mühendisler ve bilim adamları HPC platformlarının kurulması ve yürütülmesi konusunda uzman desteğine ihtiyaç duymuyor. KOBİ'lerin gelişen ve değişen ihtiyaçlarını da göz önünde bulunduran Fujitsu, spesifik ihtiyaçlara göre optimize edilmiş, kullanıma hazır, entegre ve sertifikalı HPC küme çözümleri de sunuyor.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
çözümleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fujitsu Intel'le ödüllendirdi. Ocean Bilim Dünyasından Son Haberler 0 20 Haziran 2010 01:10
LG'den UL sertifikalı LED LCD xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 13 Nisan 2010 17:44