IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ekim 2011, 19:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ofis için her işe uygun ekranlar!




AOC, LED arka aydınlatmalı iki yeni Full HD model sunarak iş ekranları portföyünü genişletiyor.

Her ikisi de AOC’nin Professional Line serisinde yer alan e2219Ph ve e2436Pa, klasik, siyah ve gümüş rengi bir tasarıma sahip. Bu geniş ekranlar, sırasıyla 55,8 cm/ 22″ ve 61 cm/24″ diyagonal ekran boyutlarıyla 1920 x 1080 piksel gerçek çözünürlük sağlıyor.

Üstün görüntüleme deneyimi için mükemmel görüntü kalitesi
Büyük ekranlar, karmaşık hesaplamalar, sözcük işlem ve görüntü düzenleme için yeterli yer sağladıklarından, kullanıcının her zaman “büyük resmi” görmesine olanak verirler. Full HD çözünürlük, yüksek parlaklık (250 cd/m2) ve kontrast değerleri (1.000:1 / 20.000.000:1) ile birlikte canlı renkler ve kristal duruluğunda çizgiler sağlar. Geniş görüntüleme açıları (170°/160°) sayesinde, resim neredeyse tüm perspektiflerden mükemmelliğini korur. 5 milisaniyelik hızlı bir tepki süresi bulanıklaşmayı en aza indirir ve aksiyon dolu filmler ve oyunlarda bile yüksek çözünürlük sağlar.

Her isteği karşılayan ergonomik uyarlanabilirlik
Her iki model de son derece ergonomik tasarımları ile kullanıcıları etkilemektedir. Eğilme (-5°/~+20°), ayarlanabilir yükseklik (11 cm kadar) ve kendi eksenleri etrafında çevrilebilme özellikleri sayesinde ofisinizdeki sunumları kolay ve hızlı şekilde mümkün kılar. Dönme işlevi, her iki monitörün de birkaç saniye içinde dikey konuma getirilmesine olanak verir. Bu olağanüstü esneklik, tüm çalışma ortamları için yüksek konfor sağlar.

e2219Ph
1000:1 tipik kontrast oranına ve 20.000.000:1 dinamik kontrast oranına sahip olan e2219Ph modeli, 16:10 formatında net görüntüler sunar. İki dijital girişin (DVI-D ve HDMI) yanısıra bir D-Sub bağlantı noktası, kullanıcılara çok çeşitli bağlantı olanakları sunar – veri kaynaklarının zahmetli takma ve çıkarma işlemlerini ortadan kaldırır. Ekran Üzerinde Gösterim (OSD) ve entegre hoparlörler, çerçevenin altında yer alan beş gizli düğme ile kontrol edilir.

e2436Pa
24 inçlik bu monitör, klasik 5:4 çıkışın yanısıra 16:9 çıkış da sunmaktadır. Geniş ekranı, entegre Screen+ yazılımı ile dört ya da dokuz ayrı alana bölünebilir. e2436Pa modeli, D-Sub ve DVI-D bağlantı noktalarının yanısıra, mobil cihazların kolayca bağlanması için bir USB soketine de sahiptir. Dokunmatik tuşlar, monitör ve hoparlör konfigürasyonlarının rahatça ayarlanmasına olanak verir.

Her iki model de dijital kopya korumasını (HDCP) desteklemektedir. Enerji tasarrufu sağlayan LED teknolojisi, standart işletim modunda 30 watt’tan az (bekleme modunda 0,5 watt’tan az) enerji tüketimi ile çevreye ve bütçenize duyarlıdır. AOC, EPEAT Silver, Energy Star 5.0 ya da TCO 5.0 gibi çok sayıda uluslararası enerji standardını karşılamaktadır. Ayrıca AOC LED ekranları, tamamen cıva kullanılmadan üretilmektedir.

e2219Ph modelinin Aralık 2011 ortasında piyasaya çıkması beklenmektedir. e2436Pa modeli ise Kasım başında piyasaya sürülecektir. Perakende fiyatları henüz belirlenmemiştir.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ekranlar, için, işe, ofis, uygun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ofis için toplu çözüm! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 12 Temmuz 2010 16:18
Ofis için 300 dolar, cebinizde kalsın Dilara Windows 0 16 Ağustos 2008 23:00