IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2011, 11:07   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fujitsu Technology Solutions CEO\'su Rolf Schwirz





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fujitsu Technology Solutions CEO'su Schwirz iş stratejilerini açıkladı.
Fujitsu Forum kapsamında 09 Kasım'da düzenlenen toplantıda Fujitsu Technology Solutions (FTS) CEO'su Rolf Schwirz, Türkiye'den ve Balkan ülkelerinden gazetecilerle buluştu. Fujitsu'nun iş stratejilerini; organik büyümenin yanısıra, gelişmekte olan ülkelerde güçlü büyüme ve Bulut Bilişim hizmetlerinde liderlik olarak açıkladı.

Fujitsu Technology Solutions (FTS) CEO'su Rolf Schwirz, 09 Kasım 2011, Çarşamba günü Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen uluslararası Fujitsu Forum etkinliği kapsamında, Türkiye'den ve Balkan ülkelerinden basın mensupları ile bir araya geldi. Bu toplantıda, Schwirz FTS'nin iş stratejilerini ayrıntılı bir şekilde paylaştı. FTS'nin mevcut ürün portföyü, bu portföyü nasıl geliştirecekleri ve Bulut Bilişim alanındaki planları konusunda bilgi veren Schwirz, mevcut işlerinde büyümenin yanı sıra, özellikle gelişen ülkelere odaklanacaklarını ve ayrıca Bulut Bilişim alanında çok geniş bir yelpazede şirketlere yenilikçi iş çözümleri sunacaklarını belirtti. Toplantıda, dünyanın önde gelen kurumsal uygulama ve yazılım şirketi SAP'nin Teknolojiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sethu Meenakshisundaram ve Fujitsu Technology Solution Bulut Bilişim Başkan Yardımcısı Andre Kiehne de hazır bulundu. Swirtz, toplantıda SAP ile 'Diamond Partner' seviyesinde iş ortaklığı bulunan Fujitsu'nun HANA çözümleri konusundaki yatırımlarına ve başarılı uygulamalarına da değindi.

Konuşmasında müşterilerine, iş ortaklarına ve Fujitsu çalışanlarına teşekkür eden Rolf Schwirz şunları söyledi: "Bu yıl hep birlikte çok çalışarak, faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda, dünya ortalamasının üzerinde bir büyüme elde ettik. Artık küresel bir etkinlik haline gelen Fujitsu Forum'da aralarında müşterilerimizin, iş ortaklarımızın, gazetecilerin ve analistlerin bulunduğu, 80'in üzerinde ülkeden gelen 10,000 kişiyle bir araya geliyoruz. Dünyanın en büyük Bilişim Teknolojileri etkinliğinde bu kadar insanı bir araya getirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz."

Rolf Schwirz, Fujitsu'nun şimdiye kadarki başarılarından bahsederken Augsburg'daki fabrikanın 8-9 yıldır ilk kez kapasitesinin tümünü kullandığını vurguladı. Bunu bir 'başarı krizi' olarak nitelendiren Schwirz, fabrikanın kapasitesini gece ve hafta sonu mesaileriyle yükselttiklerini belirtti.

"Stratejilerimiz: Organik büyümeye devam, gelişmekte olan ülkelerde güçlü büyüme ve Bulut Bilişim alanda yenilikçi iş çözümleri "
Rolf Schwirz, Fujitsu'nun iş stratejilerinin üç sacayağı oluştuğunu ifade etti: "Öncelikle mevcut işlerini geliştirerek organik büyümeye devam etmek, ikincisi tüm enerjileri ile gelişmekte olan ülke pazarlarına odaklanmak ve üçüncüsü teknoloji dünyasının çehresini önünümüzdeki yıllarda radikal biçimde değiştirmesi beklenen Bulut Bilişim alanında geliştirdikleri yenilikçi iş çözümleri ile tüm rakiplerin bir adım önünde olmak."

Konuşmasında geçtiğimiz yıllarda önemli yeniden yapılandırma süreçlerinden geçen Fujitsu (FTS) 'nun yenilikçi ürün, bakım ve servis altyapılarını sistemli olarak geliştirmeye devam edeceğini söyleyen Schwirz çok büyük, büyük, orta ve küçük ölçekli tüm şirketlerin bilişim ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri potansiyele sahip olduklarının altını çizerek, donanım, bakım ve hizmetlerden oluşan mevcut iş portföylerini istikrarlı biçimde büyütmeye devam edeceklerini belirtti.

Konuşmasının devamında Rusya, Hindistan ve Ortadoğu ülkelerinde, Fujitsu (FTS)'nun yeterince temsil edilmediğine işaret eden Schwirz, bu ülkelere yönelik hızlı ve güçlü büyüme planları olduğunu vurguladı.

Fujitsu'nun hedefi Bulut Bilişim işinde dünya lideri olmak

İş stratejilerindeki en önemli yeniliğin ise Bulut Bilişim temelli iş çözümleri alanına girmeleri olduğuna dikkat çeken Schwirz, bu konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Bulut Bilişim aslında yeni bir teknoloji olmaktan öte, yeni bir bilişim sevkiyat modelidir. Bu modelin en önemli özelliği bilişim yazılımını demokratikleştiriyor olmasıdır. Bu noktadan sonra teknoloji şirketleri ile kurumların müşteri ilişkilerinin odağında ne donanım ne de yazılım olacaktır; aramızdaki iş ilişkisinin temeli tamamı ile hizmete odaklı olacaktır. Bu çerçevede bilişim alanında şimdiden ipuçları görmeye başladığımız üç önemli gelişmeden bahsedebiliriz: Birincisi kurumlar bilişim hizmetlerine ulaşırken ihtiyaçlarına uygun son derece esnek fiyatlandırmalara erişebilir olacaktır. İkincisi bilişim teknolojilerine getirdiği verimlilk ve rekabetçilik konusunda kurumların büyüklük ve sermaye yeterliliklerinden bağımsız olarak bir eşitlenme süreci yaşanacaktır. Üçüncüsü bilişim sektöründe bugüne kadar alışılagelmiş rekabet modelleri tamamı ile değişecektir. Bundan böyle tıpkı perakende sektöründe olduğu gibi müşterinin kral olduğu bir sürece giriyor olacağız. Bizim bu konuda hedefimiz bulut bilişim hizmetleri, buna dayalı iş çözümleri alanında dünyada liderliğini ele geçirmektir. Bunun için şimdiden çok önemli adımlar attık. Küresel ölçekte 100'ü aşkın veri merkezimiz, geniş yazılım ürün ve hizmetleri portföyümüz bilişim teknolojileri alanındaki yeni dönemi karşılamaya hazırız."

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ceou, fujitsu, rolf, schwirz, solutions, technology


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Web and Art Solutions - Bitten Fruit Style yoSun vB 4.x Temaları 1 28 Eylül 2020 09:34
Fujitsu'dan sertifikalı yüksek hesaplama çözümleri! KarakıZ Bilim Dünyasından Son Haberler 0 12 Ekim 2011 15:01
Fujitsu Intel'le ödüllendirdi. Ocean Bilim Dünyasından Son Haberler 0 20 Haziran 2010 01:10