IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Aralık 2011, 22:47   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nikon D90 ile İlkleri Yaşayın




Dünyanın ----- kayıt özellikli ilk orta sınıf dijital SLR modeli olma unvanına sahip olan yeni Nikon D90 dijital fotoğraf makinesi çarpıcı görüntü kalitesi ve D300 gibi amiral gemisi DX format modellerden miras aldığı yenilikçi ve yüksek performanslı fonksiyonlarıyla gerçek anlamda sinematik görüntüler vererek her seviyeden fotoğraf tutkunlarına fotoğrafçılık dünyasında yeni kapılar açıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
12.3 megapiksel çözünürlüğü, yeni tasarım DX format CMOS görüntü sensörü ve Nikon'a özgü EXPEED görüntü işleme konsepti ile Nikon D90 dijital SLR fotoğraf makinesi kaliteli görüntüleri adeta garantiliyor. Live View, Active D-Lighting ve 200-3200 aralığındaki ISO değerleri cihazın dikkat çeken diğer yönleri.


D90, önceki modellerdeki fotoğraf makinesi fonksiyonlarının tamamına sahip olması ve D300'de kullanılan yeni teknolojileri içermesinin yanında, ''D-Movie'' olarak adlandırılan ----- çekimini ise 320x216 piksel, 640x424 piksel ya da HD720p (1.280x720 piksel) çözünürlüklerde, saniyede 24 kare JPEG formatında gerçekleştiriyor.

Çektiği -----ları oynatabilen D90'da, çekim sırasında sesi kaydedebilmek için bir mikrofon alıcısı ve ----- gösterimi sırasında sesleri çalmasını sağlayan hoparlör de bulunuyor.

D90'da kullanılan 12,3 milyon mega piksellik sensör, tipik bir ----- kamerada kullanılandan çok daha büyük olduğu için, ----- çekimlerinde yüksek görüntü kalitesi, yüksek ISO hassasiyeti ve düşük görüntü kirliliği (noise) sağlanıyor.

Ayrıca D90'la, balık gözü ve geniş açıdan, süper-telefotoya kadar değişen çok çeşitli NIKKOR objektifler sayesinde, yaratıcı ve çok değişik ----- çekimlerinin gerçekleştirilebileceği belirtiliyor.

Nikon D90 Satış Fiyatı ve Piyasaya Çıkış Tarihi

Her zaman çekim hazır durumda olan Nikon D90 D-SLR fotoğraf makinesi 0.15 saniye açılış süresi ve 65 milisaniye deklanşör tepki süresi ve saniyede 4.5 kare çekim hızı ile dilediğiniz her anı kaçırmadan fotoğraflayabilmenize olanak tanıyor. Kameranın; 72 adete kadar görüntüyü indeks şeklinde küçük fotoğraflar halinde slayt şov olarak gösterme özelliği olan Pictmotion fonksiyonu, opsiyonel olarak edinilebilen GPS eşliğinde kullanılan ve geotagging olarak adlandırılan konum etiketleme, 'my Picturetown' web sitesine anında online yükleme olanağı ve HDMI uyumu gibi diğer dikkat çekici özellikleri de bulunuyor.

Nikon D90 dijital SLR fotoğraf makinesinin Eylül ayından itibaren 899 euro satış fiyatı ile piyasalara sunulması planlanıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
d90, ile, nikon, yaşayın, İlkleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türk Sinemasının İlkleri Boykot Serbest Kürsü 0 22 Kasım 2010 03:46
Dünyanın Fotoğraf Üzerine İlkleri Afrodit Merak Ettikleriniz 0 13 Ekim 2010 14:28
Ve İşte İnternetin İlkleri... Süslü Genel Paylaşım 0 09 Şubat 2010 14:52
Türkiye'nin İlkleri Juventus Genel Paylaşım 0 30 Mayıs 2009 13:00