IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2012, 23:13   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Telehouse Frankfurt'da yeni bir veri merkezi açtı!




Almanya’nın önemli finans bölgesinde satın alınan büyük veri merkezi Telehouse grubuna dahil oldu.
Dünya genelinde veri merkezleri bulunan ve 42 milyar dolarlık telekomünikasyon devi KDDI’ın iştiraki olan Telehouse, bugün Almanya’da yeni bir veri merkezi açtığını duyurdu. Almanya’nın en büyük barındırma sağlayıcı firmalarından Databurg’un hisselerinin tamamını satın alan Telehouse’un küresel operasyon kapsamı, böylece dünya çapında 23 şehirde 43 veri merkezine ulaştı ve hizmet alanı 67.000 m2 büyüdü.
“Tier 3” standardına sahip bu veri merkezi, 400’ün üzerinde internet servis sağlayıcıyı ve taşıyıcıyı bünyesinde barındıran Avrupa’nın en büyük ikinci “Internet Değişim Noktası DE-CIX”e erişiyor ve Frankfurt şehir merkezine sadece 3 km. mesafede yer alıyor. Bu nedenlerle Telehouse Frankfurt, stratejik, güvenli ve kolay erişilebilir lokasyonları tercih eden ve esnek elektrik altyapısına ihtiyaç duyan uluslararası firmalar için ideal özellikler sunuyor. Telehouse Frankfurt’un bir diğer önemli artısı da grubun diğer veri merkezlerine doğrudan bağlantı sağlıyor olması: Londra, Paris ve New York’daki merkezlere ultra hızlı Ethernet IP bağlantısı “Telehouse Global Interlink” ile diğerlerine de “KDDI Global Network” aracılığıyla erişiyor.
Telehouse ve KDDI Europe CEO’su Tokuji Mitsui “Çok uluslu kurumların ve büyüyen yerel firmaların veri merkezi odağı olarak yerini kuvvetlendirmesi beklenen Frankfurt’da, müşterilerimize, sürekli büyüme öngörülen bu önemli Avrupa pazarına genişleme imkânı sunuyoruz. Databurg tesisinin mevcut altyapısına yaptığımız ek yatırımla yüksek kalitede veri merkezleri işleten en güvenilir markalardan biri olduğumuza dair uluslararası itibarımızın devamını sağlarken; teknoloji, doğaya duyarlı altyapı ve müşteri ilişkilerine ilişkin “Telehouse Küresel Standartları”nı bu lokasyonda da devam ettiriyoruz.” dedi.
Avrupa Satış ve Pazarlama Direktörü Michelle Reid yeni veri merkezi ile ilgili yaptığı açıklamasında şöyle dedi: “Veri merkezi sektörünün en köklü markalarından biri olan Telehouse, güvenlik, kesintisizlik ve yedeklilik beklentilerini en üst düzeyde karşılayarak, verilerini kendi bünyelerinde barındıran kurumların, alışkanlıklarını değiştirmek için gerekli güveni sağladı. Hızlı ağ altyapımız ve yüksek standartlara sahip işletme anlayışımız sebebi ile Almanya’nın en büyük kurumlarından bazıları Avrupa operasyonlarında hali hazırda Telehouse’u tercih ediyor. Hem bu kurumların genişleme veya yerel pazarda yeni lokasyonlarda bulunma ihtiyacı, hem de Alman kökenli olmayan müşterilerimizin, barındırma ve “on-demand” servisleri almak üzere Frankfurt’a açılma istekleri, Telehouse Frankfurt oluşumunu teşvik etti.”

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
açtı, bir, frankfurtda, merkezi, telehouse, veri, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Jet Fadıl Frankfurt’ta büro açtı Lucifer Haber Arşivi 0 28 Nisan 2010 06:05
Microsoft’tan veri aktarımında yeni hizmet Heidi Windows 0 27 Nisan 2008 17:07