IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2012, 14:55   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Canon'dan yüksek hızlı tarayıcı!




Canon, küçük ofis veya ev-ofis çalışma ortamları ile uzaktan çalışan profesyoneller için ürettiği en hızlı USB beslemeli tarayıcısı imageFORMULA P-215'i tanıttı.

Yeni, ultra kompakt taşınabilir tarayıcı, hem Mac hem de PC işletim sistemleriyle uyumlu. GoogleDocs™, Evernote ve SharePoint gibi bulut tabanlı uygulamalara doğrudan tarama özelliği ile mobil çalışmaları destekliyor.
Tek bir USB kablosuyla beslenen imageFORMULA P-215, dakikada çiftyüz 30 görüntü ve tekyüz 15 sayfaya kadar tarama yapabiliyor ve tek geçişte belgenin her iki tarafını da tarıyor. 20 adet dokümanı alabilen otomatik belge besleyici bulunuyor; bu özellik sayesinde birden fazla sayfalı belgeleri tararken, değerli zamanınızdan tasarruf edebilirsiniz.
Çalışanlar P-215’in sahip olduğu eşsiz, yerleşik CaptureOnTouch Lite yazılımı sayesinde, ek sürücü veya yazılım yüklemeye gerek kalmadan anında kullanmaya başlayabiliyor. Tarayıcının endüstri standardı bağlantı sağlaması ve çok farklı görüntüleme uygulamalarıyla birlikte kullanılabilmesi için P-215’te Windows kullanıcıları için ISIS/TWAIN ve Mac kullanıcıları için TWAIN sürücüsü bulunuyor.
Çok yönlü P-215’te özel bir kart besleme yuvası da bulunuyor. Bu yuva sayesinde kalın plastik ehliyet ve ehliyet boyutundaki kimlik kartları ve kabartmalı kartlar kolaylıkla taranabiliyor. Tarayıcının bu becerisi, özellikle sigorta ve finans hizmetleri gibi yeni müşteri hesabı açarken veya bir işlemi sonlandırırken kimlik belgesi kanıtına ihtiyaç duyan sektörler için kullanışlıdır.
Avrupa Doküman Yönetim Çözümleri Direktörü Sean Suematsu; “Uzaktan ve esnek çalışma koşulları, her yerde ve her zaman tarama yapma ve çözümlere erişme talebini artırıyor. İster ofiste, ister evde, isterseniz yoldayken çalışın… Belgelerin hızlı, doğru ve kolay bir şekilde dijital hale getirilmesi gün geçtikçe daha elzem bir ihtiyaç haline geliyor. Doğrudan merkez ofise veya bulut tabanlı uygulamalara tarama yapma becerisi, nerede olursanız olun, daha verimli bir şekilde çalışabileceğiniz anlamına gelir. Yeni imageFORMULA P-215, popüler P-150 ve P-150M modellerinin başarısını devralır. Bu modellerin sahip olduğu tüm özelliklerin yanı sıra müşterilerimizin yüksek hızda ve güçlü taşınabilir tarama ihtiyaçlarını karşılayan bir dizi teknolojik geliştirme ile donatılmıştır. Profesyoneller onun kompakt boyutunu ve zarif tasarımını da takdir edecektir,” dedi.
600dpi’a kadar optik çözünürlükle ve otomatik sayfa boyutu algılama, eğrilik düzeltme, otomatik metin yönü düzeltme ve renk algılama gibi geliştirilmiş görüntü işleme özellikleri ile yüksek kalitede tarama güvence altına alınmıştır. Bu yeni taşınabilir yazıcı CaptureOnTouch gibi bir dizi güçlü yazılım uygulaması ile birlikte geliyor. Bu uygulamalar PDF, PDF/A, TIFF, JPEG ve PowerPoint gibi çoklu dosya formatlarına tarama yaparken geliştirilmiş görüntü işleme ve tarama sağlıyor. PageManager (Mac) ve PaperPort (PC) ile birlikte BizCard yazılımı, dijital hale getirilmiş belgelerin etkin dosya yönetimlerinin sağlanabilmesine yardımcı oluyor ve P-215 tarayıcıyı gerçekten güçlü, taşınabilir ve etkili bir tarama çözümü haline getiriyor.
Şirketlerin BT departmanları ve Bağımsız Yazılım Sağlayıcıları (ISVler), P-215’in CaptureOnTouch ve CaptureOnTouch Lite yazılımı için kullanılabilen Yazılım Geliştirici Kitleri1 sayesinde kendi çözümlerine veya belge iş akışlarına özelleştirilmiş bağlantı da geliştirebilirler.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
canondan, hızlı, tarayıcı, yüksek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
En hızlı tarayıcı oymuş! KarakıZ İnternet Dünyasından Haberler 0 11 Ocak 2012 15:05
En hızlı tarayıcı oymuş! DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 10 Ocak 2012 23:57
Xerox'tan küçük ve hızlı tarayıcı! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 28 Mayıs 2010 19:01
En yüksek hızlı Lamborghini Collettivo Otomobil Haberleri 0 14 Ağustos 2008 14:31