IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2012, 22:21   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Artık Facebook'tan para da gönderilebilecek!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sanal şube aracılığı ile Facebook'ta hesabı olan müşteriler finansal işlemler yapabilecek.
Sosyal medyaya olan ilgiyi gören Denizbank, Facebook'ta şube açtı. Dün gece devreye alınan uygulama ile Facebook'tan finansal işlemler yapılabiliyor; bakiyeler, kredi ve kart borçları ile fon portföyü görülebiliyor. Ayrıca 7/24 para transferi yapılabiliyor. Banka, sosyal paylaşım sitesinde 350 bin kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.
Denizbank Facebook Şubesi, basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıya Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Genel Müdür Yardımcıları Gökhan Ertürk ve Dilek Duman'ın yanı sıra kurumun reklam yüzleri Beyazıt Öztürk, Erdal Özyağcılar ile Sedef Avcı katıldı. Toplantıda internetin toplum hayatına katkılarına değinen Hakan Ateş, artık Vikipedia, İpad, Facebook, Android ve Tweet gibi kavramların kullanımının arttığına işaret etti.
Facebook ve Twitter'ın milyonları bir araya getirdiğini belirten Ateş, "Sosyal medyada 1,6 milyar kullancı bulunuyor. Malum bu ortam, ABD Başkanı Barack Obama, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve pek çok siyasi tarafından tercih ediliyor. Burada büyük bir güç var. Dünyaya bakın Twitter'da 167 milyon kullancı varken, senede 95 milyon tweet atılıyor. Facebook'ta da 800 milyon kullanıcı söz konusu" dedi.
Sosyal medyanın 10,3 milyar dolar gibi bir piyasa ihtiva ettiğini vurgulayan Ateş, bu rakamın 2015'te 30 milyar doları aşacağını öngördü. Türkiye'de nüfusun yüzde 50'sinin online olduğunu, internet kullancılarının yüzde 88'inin Facebook'u bulunduğunu anlatan Denizbank Genel Müdürü, sosyal medyada kullanıcı sayısının 35 milyona dayandığını duyurdu. Türkiye'de 4 milyon Twitter, 31 milyon da Facebook kullanıcısı olduğunu aktaran Hakan Ateş, bunların ayda ortalama 10 saatini harcadığını dile getirdi.
Sosyal medyaya ilgiyi görüp, mecrayı değerlendirmeye karar verdiklerini belirten Ateş, Denizbank Facebook şubesinin bu anlamda geniş yığınlara hitap edeceğini, önemli hizmetler vereceğini ekledi.
Denizbank'ın dijital hizmetlerinen söz eden Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ise burada kurumsal internet şubesi ve web sayfasının yer aldığını vurguladı. İnternet şubelerini yenileyip kullanıcı odaklı hale getirdiklerinin altını çizen Ertürk, "Kurum olarak etkinliklerimizi sosyal medya ile duyurduk. Burada ilk etapta etkinliklerimizi tanıtımını yaptık, sonra oyunlar kurguladık. Gelinen aşamada ilk defa tanıttığımız Adanı Yarat adlı oyunların yanında yarışmalar koyduk." diye konuştu. Son olarak Facebook şubesini hayata geçirdiklerini kaydeden Ertürk, buradan 350 bin kullanıcının yararlanacağını bildirdi.
Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Dilek Duman da kurum olarak Facebook'tan yararlanmaya büyük önem verdiklerini belirtti. Duman, dün gece devreye giren Denizbank Facebook şubesi ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:
"Müşterilerimizin artık oradan çıkıp buraya girmelerine gerek yok. Çünkü Facebook içinden mali işlemler yapılabiliyor. Bu şubeden bütün varlıklar görülübeliyor. Vadeli vadel vadesiz bakiyeler, kredi ve kart borçları, fon portföyüne bakılabiliyor. Kredi kart özet bilgilerinin yanında geçmiş dönem harcamaları izlenebiliyor. Facebook şubemizde arkadaşlarınızın doğum gününü görebileceğiniz gibi finansal ajandayı izleyebiliriz. Burada her şey 7/24. İster Facebook kullanıcısı, ister cep telefonu olan bir arkadaşınız olsun 7 /24 para gönderebiliyorsunuz. O da ATM'den parayı çekebiliyor."
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ise Daha evvel benim teknoloji ile pek alakam yoktu. Yeni yeni içine girdik. Eskiden sıra bekleme amacı ile gittiğimiz işlerimizi yaptıramadığımız saati ile eve döndüğümüz bir şeydi. Kambiyo hala var mı bilmiyorum." dedi. Hayatın popüler olanları öğrettiğini savunan Öztürk, şöyle devam etti:
"Banka, insanımıza sıcak gelen bir kavram değildi. Bunu daha keyifli, sevimli hale getirmek reklam filmleri ile oluyor. Bankaların güler yüzlü çalışanları ile oluyor. Bankaların genç arkadaşları popülariteyi iyi izlemesi ile oluyor. Bunun pik noktası Facebook. yaptın yaptın. Facebook'tan para transferi yapmak, bankacılık yapmak niye kimsenin aklına gelmemiş. diye sordum. hem buradan yapmak hem de ilk yapmak çok acayip bir şey."

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
artık, da, facebooktan, gönderilebilecek, para


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Artık birbirlerine para gönderebilecek! KarakıZ İnternet Dünyasından Haberler 1 20 Kasım 2011 10:22
Facebook Likedwin ile Para Kazanmak conter İnternetten Para Kazanma Yolları 0 13 Kasım 2011 23:08
Artık reçeteye de para ödenecek! Aze Haber Arşivi 1 07 Ekim 2011 11:06
Oto yıkamaya artık para vermeyin Lucifer Haber Arşivi 0 20 Ağustos 2010 20:14
Artık para kazanacak! Slipknot İnternetten Para Kazanma Yolları 0 19 Haziran 2010 14:07