IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Okulu kırmak tarih oluyor! (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/448031-okulu-kirmak-tarih-oluyor.html)

DaDaS 30 Ocak 2012 22:23

Okulu kırmak tarih oluyor!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Foursquare’in kullanıma sunduğu yeni servisle ebeveynler çocuklarını sosyal medya ile nerede olduğunu takip edebilecek.

Foursqaure’in kullanıma sunduğu bir servis kullanıcıların annelerine nerede olduklarını bildirmesini sağlıyor. Annelerin yüreğine su serpecek uygulama okulu kırmak isteyen öğrenciler içinse o kadar eğlenceli olmayacak gibi gözüküyor.
Hizmetin kullanılabilmesi için hashtagmom.com adresine kayıt olan kullanıcılar, Foursquare’de yaptıkları check-in’lere #mom’ı ekliyor. Bu sayede kullanıcıların Foursquare ile yaptıkları check-in annelerine bildiriliyor.
Jeff Winstein ve Steve Pike adında iki programcı tarafından geliştirilen #mom ile kullanıcı annesinin telefon numarasını ilgili alana girip Foursquare’e bağlandığında, anneler çocuklarının gitmek istediği yere sağ salim gittiğinden haberdar oluyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net