IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2012, 18:43   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ZyXEL’in en yeni internet çözümleri!




Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, gelişmiş ağ mimarisi ve İnternet çözümlerini 2012 CeBIT’te tanıtacak.

6-10 Mart tarihlerinde Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek etkinlikte ZyXEL ayrıca, yeni akıllı ev konsepti “Evim Evim Akıllı Evim” ile ilgili detayları ziyaretçilerle paylaşacak.
Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, 6-10 Mart tarihlerinde Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen 2012 CeBIT’te, gelişmiş ağ mimarisi ve İnternet çözümlerini tanıtmaya hazırlanıyor. ZyXEL’in 2012 CeBIT standı, 13’üncü Salon C58’de yer alıyor.
Gelişmiş genişbant ağ teknoloji ve mimarilerini içeren kapsamlı ZyXEL İnternet ürün ve çözümleri, yüksek düzeyde güvenilirlik, esneklik, uygulanabilirlik ve performans özellikleri sunuyor. ZyXEL, 2012 CeBIT’te, servis sağlayıcılar ve operatörler için geliştirilen yeni mimarisi “Evim Evim Akıllı Evim”i de tanıtacak. Son derece güçlü bir uygulanabilirliği olan bu yeni mimari, servis sağlayıcıların ve operatörlerin lisanslı ve çok yönlü akıllı ev uygulamaları ile servisler geliştirmelerini sağlıyor. Şirketler bu sayede kullanıcı başına ortalama gelirlerini yükselttikleri gibi, müşteri sadakati için de önemli bir adım atmış oluyorlar. Küresel standartlarda iş ortakları tarafından desteklenen gelişmiş yazılımlar ve aygıt yazılımları ile birlikte sunulan “Evim Evim Akıllı Evim” konseptine ait akıllı ev uygulamaları, 2012 CeBIT’te canlı demonstrasyonlarla tanıtılacak.
CeBIT 2012’de öne çıkacak konulardan biri de ZyXEL’in özel ‘kişisel bulut’ teknolojisi olacak. Dünyanın önde gelen bulut hizmetleri teknoloji sağlayıcısı Polkast destekli yeni ZyXEL medya sunucular (NSA300 Serisi), kullanıcıların HD görüntüleri, evin her yerinde yüksek performansla ve kayıpsız olarak görüntüleyebilmelerini sağlıyor. Kullanıcılar ayrıca, ZyXEL’in yeni medya sunucularına mobil uygulamalar ile bağlanarak, kişisel bulutlarında depolanan multimedya içeriğe yüksek güvenlikli olarak erişebiliyorlar.
ZyXEL’in yeni nesil ticari çözümleri, yüksek performans özellikleri ile birlikte en yeni teknolojiler ve mimarilerle gelişmeye devam ediyor. Bu çözümler, kurumsal müşterilerin yüksek üretkenlik ve operasyonel mükemmellik için etkin iletişim kurmalarına yardımcı oluyor. “Bulut Üzerinden Entegre Defans” ticari çözümleri, kolay yönetilebilen çoklu fonksiyonları bulunan entegre bir platform üzerinden, kurumların optimal kablolu ve kablosuz İnternet bağlantısından ve erişebilirliğinden yararlanabilmesine olanak tanıyor. ZyXEL çözümlerinin gelişmiş güvenlik özellikleri, 400 binden fazla işletmeyi ofis içinden ve dışından olası siber tehditlere karşı koruyor.
Doğru kurulmuş ağ altyapıları ile kullanıcıların İnternet bağlantısından maksimum şekilde yararlanabilmelerini amaçlayan ZyXEL, modern DSL ve Fiber genişbant teknolojilerini kullanarak ağ ürün ve çözümleri geliştirmeye devam ediyor. ZyXEL, 2012 CeBIT’te 4G LTE, VDSL ‘bonding’ çözümünün yanı sıra kapsamlı CPE (Customer Premise Equipment) ürün portföyü ve servis sağlayıcıları çoklu servis yetenekleri ile donatan uçtan uca fiber çözümleri ile ilgili çeşitli demonstrasyonlar da yapacak.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
çözümleri, zyxel’in


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Verbatim'den yeni depolama çözümleri! Deep Bilgisayar Donanımı 0 23 Şubat 2012 15:17
ZyXEL Modem, ZyXEL 6 dakikada çözüm buluyor.. Dilara Ağ, Network ve Networking 0 06 Mayıs 2010 12:19