IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2012, 22:13   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung'a "Yılın Cihaz Üreticisi" ödülü!




Samsung, 2012 Mobil Dünya Kongresi'nde GSMA tarafından "Yılın Cihaz Üreticisi" ödülüne layık görüldü.

Samsung, sınıfının en iyisi olan ürünleri ve pazarın büyümesine sağladığı katkı nedfeniyle, “Yılın Cihaz Üreticisi” ödülünün sahibi oldu.
Dünyanın lider cep telefonu üreticisi Samsung Electronics, dünya mobil iletişim endüstrisinin çıkarlarını temsil eden ve Barselona'da Mobil Dünya Kongresi’nin ev sahipliğini yapan GSMA tarafından "Yılın Cihaz Üreticisi" ilan edildi. Bu ödülle Samsung'un, cep telefonu ve tabletları (mobil cihazları) alanındaki yenilikleri, tüketicilerin zevk ve tercihleri konusundaki duyarlılığı ve kaliteyi esas alan, her biri kendi sınıfının en iyisi olan ürünleri tescillendi.
Samsung'un Mobil İletişim Bölümü, en yeni akıllı mobil cihazlar ve gelişmekte olan pazarlarda başarılı olmuş akıllı telefonlara kadar; en geniş cep telefonu, tablet, multimedya oynatıcı ve diğer mobil ürünleri ve çözümler yelpazesini sunuyor. Samsung, tüm büyük işletim sistemlerini destekleyen ürün çeşitliliği ile tüketicilere kendi mobil deneyimlerini belirleme tercihini de sağlıyor.
2011 yılının öne çıkan ürünleri arasında, Samsung'un büyük başarı kazanan ve gücünü Android'ten alan GALAXY S II, yeni bir cihaz kategori yaratansi oluşturan GALAXY Note ve dünyanın en ince tabletlerinden cihazlarından biri olan GALAXY Tab 10.1’i bulunuyor. Bu cihazların her biri Samsung'un, akıllı mobil cihazları tüketiciye sunma ve son teknoloji akıllı telefon deneyimlerini geniş kitlelere ulaştırma konusundaki kararlılığını güçlendiriyor.
Samsung Electronics BT ve Mobil İletişim Bölümü Başkanı JK Shin konuşmasında; “GSMA'nın bizi bu şekilde onurlandırmasından mutluluk duyuyoruz ve bunun; Samsung'un yenilik anlayışının, kaliteli ürünlerinin ve müşteri tercihlerine gösterdiği dikkatin bir kanıtı olduğuna inanıyoruz. 2011 yılında 97 milyonun üzerinde akıllı telefon satmış olmamız bize bunun doğru bir yaklaşım olduğunu gösteriyor" dedi.
2012 Mobil Dünya Kongresi'nde Samsung süregelen yeniliklerini tanıtmaya devam ediyor; bunlar arasında tüm duyulara hitap eden 10.1 inçlik ekranı ve S Pen kolaylığı ile yeni bir cihaz kategorisi yaratan GALAXY Note 10.1, dijital içeriği anında paylaşma deneyimini sunan projektörlü akıllı telefon GALAXY Beam ve başarılı GALAXY cihaz serisine yapılan eklemeler, içerik ve hizmet güncellemeleri yer alıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
samsunga, yılın cihaz üreticisi, ödülü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Hayat Kurtaran Cihaz" Tanıtıldı тєαм Haber Arşivi 0 11 Aralık 2007 13:29