IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mart 2012, 16:16   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AOC'den süper şık 3D ekran!




Sadece 10.6 mm’lik derinliğe ve jilet kadar ince –5.8 mm’lik– çerçeveye sahip, polarizasyon teknolojisiyle donatılmış 3D modeli d2357Ph, tasarımın yeni standartlarını belirliyor.

Önde bulunan gümüş renkli bandı, ekranın yalın gövdesini vurguluyor. 58,5 cm (23″) büyüklüğündeki TFT, kendisini pek çok başka modelin monotonluğundan ayırıp farklı bir yerde konumlandırıyor. 2D sinyalini 3D’ye dönüştürebilen LED arka aydınlatmalı ve HDMI 1.4 konnektörlü bu ekran, medya ve eğlence merkezi anlayışını doruğa çıkartıyor.

3D heyecanı
Polarize gözlüklerin kullanılması ile pasif 3D teknolojisi, etkileyici mekansal derinlik sunuyor. Entegre yazılımın kısa yol tuşu ile etkinleştirilmesi sayesinde fotoğraf gibi 2D olan içerikler 3D’ye dönüştürülebiliyor.

Birinci sınıf tasarım
AOC’nin akıllı mühendisliğinin sonucu olarak, d2357Ph modelinin kenarları 5.8mm’lik çarpıcı bir inceliğe sahip. Bu da yan yana iki hatta üç monitör koymak isteyen kullanıcılar için onu ideal bir tercih haline getiriyor, super ince çerçeveler, aralarındaki boşluğu minimize ederek mükemmel ve etkileyici bir eğlence platformu sağlıyor. Öte yandan, d2357Ph modeli, bağımsız bir ekran olarak da gerçekten göz alıcı. Koyu renkli çerçeve, gümüş renkli yatay band ve siyah-gümüş renkli ayak ile çarpıcı bir kontrast oluşturuyor. Taban kısmında başka bir akıllı özellik daha var: Ayak ve çerçeve arasındaki köşeli paslanmaz çelik mekanizma çıkarılarak monitor, kolaylıkla dev bir dijital resim çerçevesine dönüştürülebilir.

Üstün nitelikli resim kalitesi için güçlü özellikler
d2357Ph modeli, geniş 23″ (58.5 cm) paneli ile, ofis uygulamaları ve web sitelerinin yanında fotoğrafları, filmleri ve oyunları da Full-HD çözünürlükte (1920 x 1080 piksel) gösteriyor. Ultra hızlı 2 ms’lik tepki süresi, geniş görüntüleme açıları (170° h/160° v) ve yüksek kontrast oranı (20,000,000:1 DCR ve 1,000:1 tipik) jilet kadar keskin ve net görüntüler sunuyor. Bu sayede, aksiyon dolu film sahneleri bile bulanıklık olmadan görüntülenebiliyor. Ayrıca, göze batmayacak şekilde gizlenmiş iki hoparlör oldukça yüksek ses kalitesi sağlıyor.

HD bağlantısı
d2357Ph modelinde, analog girişin yanı sıra, monitörü aynı anda iki yüksek çözünürlüklü kaynağa bağlamayı mümkün kılan iki adet HDMI 1.4 soketi bulunuyor. Üstelik, menüyü kullanarak birinden diğerine geçmek çocuk oyuncağı.

Çevreyle dost
LED arka aydınlatma teknolojisi özellikle enerji tasarrufu sağlıyor. Standart kullanımdaki yaklaşık 35 watt ve stand-by modunda 0.5 watt’ın bile altındaki enerji tüketimiyle, d2357Ph geleneksel LCD’lerden %40 ila %50 oranında daha az enerji harcıyor. Ayrıca, akıllı çalışma modları da kullanıcıyı tasarruf konusunda destekliyor. Civa kullanılmadan üretildiği için bu ekran özellikle çevre dostu. Energy Star ve EPEAT Silver gibi çevresel sertifikalara sahip olması da bunun bir başka kanıtı.

d2357Ph modelinin Nisan 2012’de piyasaya sürülmesi bekleniyor; perakende fiyatı ise henüz belli değil.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
3d, aocden, ekran, süper, şık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık