IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2012, 23:59   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
OBASE , “Perakende” ve “Bilgi Yönetimi”




1995 yılında kurulan OBASE , “Perakende” ve “Bilgi Yönetimi” alanlarında uzmanlaşmış Türkiye’nin öncü yazılım ve danışmanlık şirketlerindendir.
OBASE, Türkiye’nin konusunda deneyimli uzman kadrosuyla; perakende iş çözümleri, veri ambarı, iş zekası, veri entegrasyonu, veri madenciliği çözümleri ve B2B/B2C elektronik iş platformları ile müşterilerinin verilerini iş değerine dönüştürerek verimliliklerini artırmalarında yardımcı olmaktadır.
OBASE’in perakende sektörü çözümleri, bir işletmenin tedarik/talep zincirindeki tüm iş süreçlerinin yazılım ve entegrasyon ihtiyaçlarını karşılamak üzere A’dan Z’ ye bir Mağazacılık ERP’si sunmaktadır. Bu çözümler küçük çapta bir mağazadan, çok mağazalı büyük bir zincire kadar yayılan geniş bir yelpazeye hitap etmektedir. OBASE, kurumların her türlü bilgiye analitik olarak raporlar, karneler, analizler ile ulaşmasına olanak sağlayan zengin akıllı raporlama sistemleri üretmektedir.
OBASE'in perakende sektöründe hayata geçirdiği atılımlar, bilgi yönetimi alanında, bugün telekomünikasyon, ulaşım, finans, üretim, sigorta, lojistik, ilaç, tekstil gibi birçok sektörde artarak devam etmektedir. OBASE Veri Ambarı ve Karar Destek Sistemleri konusundaki gücünü, MicroStrategy, IBM ve KXEN gibi iş zekası ve bilgi yönetimi sektörünün önde gelen firmaları ile yapmış olduğu iş ortaklıkları ile daha da artırmıştır. OBASE, MicroStrategy’nin 2009 yılı EMEA Bölgesi En İyi Çözüm Ortağı ödülünü almıştır.Bilişim 500 Araştırması’nda “Veri Ambarı-İş Zekası” kategorisinin birincisi olmuştur.
Dünyanın lider şirketleriyle oluşturduğu iş ortaklıklarını, sahip olduğu AR-GE yetenekleri ile en iyi şekilde tamamlayan OBASE, 100'ü aşkın kuruma,11 ülkede, farklı ölçekteki müşterilerine çözüm ve danışmanlık hizmetleri sağlamaktadır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
obase, ve, yönetimi”, “bilgi, “perakende”


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Obase Bilgisayar DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 13 Mart 2012 23:58