IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Deep

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2012, 18:36   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dev ekranda Angry Birds keyfi!




Samsung, 2012 için hazırladığı ürünleriyle akıllı telefon, tablet bilgisayar, televizyon, kamera ve beyaz eşya alanında bir numara olmayı hedefliyor. Güney Kore devinin en büyük kozu ise Angy Birds oyununu oynayabileceğiniz ES8000 LED TV.

Samsung, İstanbul’da bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Samsung Forum etkinliğinin dün yapılan açılışında Ortadoğu ve Kuzey Afrika stratejisini ve 2012 beklentilerini açıklarken, yeni ürünlerini tanıttı. Tanıtımda en dikkat çeken ürün, şüphsesiz yeni akıllı TV ES8000 oldu.
Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Samsung Ortadoğu ve Kuzey Afrika Başkanı Kyung Tae Bae, 2011’in küresel ekonominin yaşadığı en zor yıllardan biri olmasına rağmen bölgedeki satışlarını yüzde 44 oranında büyüttüklerine dikkat çekti. Kyung, aynı yıl içinde 143 milyar dolar gelir elde ettiklerini ifade ederek, Samsung’un başarasını, satışların dayandığı güçlü altyapı ve iş ortaklarıyla yıllardır süren iyi ilişkilerine” bağladı.
DUYULARI OLAN TELEVİZYON
Samsung’un basına yaptığı tanıtımın öne çıkan ürünü ise ES8000 LED TV oldu. Son altı yıldır dünyanın en başarılı televizyon üreticisi olan Samsung, ekran boyutu 75 inçe (190 santimetre) kadar büyüyebilen ES8000 ile yeni ürünleriyle beraber sunduğu akıllı etkileşim, akıllı içerik ve akıllı gelişim yeniliklerini de tanıttı.
Samsung ES8000, akıllı etkileşim sayesinde kullanıcısını görerek, dinleyerek ve hareketlerini takip ederek ne istediğini kumanda gerektirmeden doğrudan algılayabiliyor. Kullanıcının sesini, yüzünü ve hareketlerini algılayan televizyon, bu sayede temas olmadan açılıp-kapanma, ses ayarı ve kanal değiştirme gibi özelliklere sahip olacak.
Televizyonun dahilindeki kamera, kullanıcının yüzünü ve el hareketlerini görecek ve el komutlarıyla yönlendirilebilecek. Smart touch remote adı verilen bu özellikle sesli komutla internete bağlanıp birkaç el hareketiyle internette gezinmek mümkün olacak.
SÜPER HD
ES 8000’in sahip olduğu Micro Dimming Ultimate işlevi, görüntüyü yüzlerce parçaya ayırarak analizini yapıyor ve her parça için gerçek zamanlı olarak LED arka ışığını ve vidyo sinyalini optimize ediyor.
Micro Dimming Ultimate, genel parlaklıkta yüzde 20 artış sağlıyor, böylece daha zengin renkler, daha parlak görüntüler ve daha yüksek kontrast oranları sunuyor. Bu teknoloji ile aynı zamanda hale etkisi ve ışığın yayılması ile ilişkili olan görüntü bozulması sorunlarının da önüne geçiliyor.
ANGRY BIRDS SAMSUNG’DA
Samsung, akıllı içerik yeniliğiyle, Smart TV’lerine internet ve akıllı cihazların en sevilen oyunlarından Angry Birds’ün (Öfkeli Kuşlar) geldiğini müjdeledi. Türk kullanıcılar, Angry Birds dışında, 1.400’den fazla Smart TV uygulamasına ek olarak Warner Bros., RHI Entertaintment, Walt Disney ve National Geographic 3D içerikleriyle, yüzlerce uygulama da erişme şansı bulacak.
Samsung’un AllShare özelliği sayesinde, kullanıcılar tüm bu içeriklere diğer akıllı cihazlarından erişebiliyor, tüm multimedya içerikleri bu özellikle Samsung akıllı cihazları arasında paylaşılabiliyor.
Akıllı gelişim uygulaması, Samsung’un Smart TV’ye kazandırdığı en etkileyici yeniliklerden biri. Dünyada sadece Samsung’da bulunan Akıllı Gelişim teknolojisinin ürettiği on-chip, televizyonunuza takacağını “evolution kit” kartı sunuyor. Bu kart, televizyonunuz değiştirmeye gerek duymadan, güncellemeler yaparak yenilik ve gelişimleri televizyonunuza aktarmanızı sağlayacak. Televizyonunuzun hızı, içerikleri ve uygulamaları sürekli güncellenebilecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
angry, birds, dev, ekranda, keyfi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Angry Birds uzaya gidiyor! aSi Oyun Dünyasından Son Haberler 0 06 Mart 2012 17:59
Angry Birds uzaya gidiyor! Deep Samsung 0 06 Mart 2012 15:33
Angry Birds uzaya çıkıyor PassioN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 20 Şubat 2012 20:18
Angry Birds Facebook’ta! Deep Facebook Haberleri 0 14 Şubat 2012 22:25
Angry Birds Sonunda Facebook'ta KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 14 Şubat 2012 22:04