IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Mart 2012, 17:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (8)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung Sınırlarını Zorluyor





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


SamsungElectronicsCo., Ltd, çok fonksiyonlu mono lazer yazıcılar serisine üç yeni model daha ekledi.
SCX-4728FD, SCX-4729FD ve SCX-4729FW MFP yazıcılar küçük ve orta boyutlu işletmelerdeki kullanıcılara verimli ve çok yönlü yazdırma çözümleri sağlıyor. Dahili çift taraflı yazdırma özelliğinin yanında, dakikada 28 sayfaya (A4) ulaşan etkileyici bir baskı hızına sahip olan ve ilk sayfayı 8,5 saniyeden daha hızlı sunabilen bu cihazlar aynı zamanda güçlü bir çevreci kimlik sergileyerek enerji, zaman ve para tasarrufu sağlıyor.

Samsung Electronics BT Çözümleri Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı KyuhoUhm şöyle diyor: "Samsung, pek çok küçük ve orta büyüklükteki işletmenin yüksek işlevsellik ve performans istediğini, ancak bu şirketlerin işletme masraflarını düşürme konusunda giderek artan baskılarla karşı karşıya geldiklerini görüyor.

SCX-4728FD, SCX-4729FD ve SCX-4729FW MFP yazıcıların tümü yüksek düzeyde performans ve işlevsellik sunarken, aynı zamanda düşük çalışma gürültüsü düzeyi ve azaltılmış enerji tüketimi sayesinde her türlü çalışma ortamı için uygun çözümler oluşturur."

Çevre Dostu

Pek çok çevre dostu özelliğe sahip olan SCX-472X Serisi gücü ve tasarrufu dengelemek isteyen işletmeler için en ideal seçimdir. Dahili Dupleks (çift taraflı baskı) özelliği kullanıcılara kağıt kullanımını azaltmada yardımcı olur. Eco tuşuna tek bir dokunuşla kağıt tüketimini azaltmak üzere çift taraflı baskı ve iki veya daha çok sayfayı tek sayfaya yazdırma ve boş sayfaları atlama gibi özelliklerin devreye gireceği en çevre dostu ayarlar seçilebilir.

Bunun yanında, SCX-472X serisi Samsung'un EasyEco Driver'ı sunan ilk MFP yazıcılarıdır. Bu özellik kullanıcılara "Baskı Önizleme" ile orijinal belgeyi yazdırmadan önce bir resmi kaldırma veya metindeki yazı tipini değiştirme gibi düzenlemeler yapabilme olanağını sağlar. Böylece hem toner tüketiminde, hem de kağıt harcamasında tasarruf sağlanır.


Ek olarak, kullanıcılar PC ekranındaki "Eko Simülatör" ile her yazdırma işleminde ne kadar toner, kağıt, elektrik, CO2 ve diğer masraflardan tasarruf yapabileceklerini anında göreceklerinden bu durum onları Çok Fonksiyonlu Yazıcıyı (MFP) kullanırken çevreye karşı daha duyarlı olmaya yöneltecektir.Örneğin, EcoModunda kullanıcılar kağıt tüketimini %75'e, CO2 emisyonunu ise %89'a varan oranlarda azaltabilir.

Ayrıca, baskı sırasındaki düşük elektrik tüketimi -ortalama 350 W/h (Watt/saat)- sayesindeSCX-472X serisi elektrik harcamalarında da tasarruf sağlar. Kendi sınıfındaki geleneksel modellerin ortalama 445 W/h tükettiği dikkate alındığında SCX-472X serisinin elektrik tüketiminde %21'i bulan bir iyileştirme sağladığı görülebilir.

Keyifli Çalışma Ortamı

Kompakt ve şık SCX-472X serisi yumuşak hatlı, ince görünüşü ve yer tasarrufu sağlayan tasarımı ile her türlü ofis ortamına ideal uyum sağlar. Katlanabilen çalıştırma paneli, dahili toz kapağı ve 250 kağıt kapasiteli gizli kağıt çekmecesi kullanıcıların çalışma ortamını optimize etmeye yardımcı olur.

Ayrıca, SCX-472X serisi kendi sınıfındaki en sessiz yazıcıdır; baskı sırasında 50 desibelden (dBA) düşük bir sese sahiptir.


Güvenilir ve Çok Yönlü Performans

Dört özelliği bir arada sunan SCX-472X Serisi küçük ofisler için ideal MFP'dir. Pek çok kullanışlı fonksiyon sunan bu MFP'ler dakikada 28 sayfalık (A4) hızlı baskı ve kopyalamanın yanı sıra, faks ve tarama işlemlerini de gerçekleştirebilir.


Kopyalama
Yüksek hızın yanı sıra çeşitli kopyalama özellikleri de mevcuttur: Hizalama sorunu olmadan veya kağıdı yeniden yazıcıya yerleştirmek zorunda kalmadan bir kimlik kartının veya küçük bir belgenin her iki tarafını birden tek bir kağıt üzerine kopyalamayı sağlayan ID Copy; Bir kağıda birden fazla sayfayı yazdırabilen N-upcopy; Klonlama ve Poster kopyalama.


Tarama
SCX-4728/SCX-4729 Serisinin kullanışlı tarama özellikleri arasında şunlar bulunur: Taranan dosyaların ağ üzerinde kaydedilebildiği Ağ Tarama ve Renkli Tarama.


Faks
SCX-472X Serisi standart 33,6Kbps faks özelliğinin dışında şunları sunar: Belgeleri doğrudan PC üzerinden göndererek zaman ve kağıt tasarrufu yapmanızı sağlayan PC Fax ve gelen faksları yerel bağlantınız veya ofis bağlantınız üzerinden doğrudan kendi PC'nize aktarmanızı sağlayan Faxto PC.


Akıllı Yazdırma
SCX-4728FD, SCX-4729FD modellerinin her ikisi de yüksek düzeyde ağ bağlantıları sunarken, SCX-4729FW modeli bu bağlantılara ek olarak WPS düğmesi ile kolayca ayarlanabilen WiFi yazdırma özelliğine de sahiptir.

Mobil yazdırma konusundaki giderek artan talebi karşılamak üzere SCX-4729FW Samsung'unMobilePrint özelliğini de destekler. Kullanıcılar mobil cihazlarına Uygulama Mağazası'ndan "SamsungMobilePrint" uygulamasını indirerek Akıllı telefonlarını, tablet veya PC'lerini kullanarak Wi-Fi bağlantısı üzerinden istedikleri zaman ve istedikleri yerde baskı alabilirler.

Not. Tüm değerler fabrika spesifikasyonlarına dayalıdır. Ürün tasarım spesifikasyonları ve renkler önceden bilgi verilmeden değiştirilebilir ve yukarıdakilerden farklı olabilir. Hata ve eksikler hariç tutulmuştur. Garanti hizmetinin sunumu ve yanıt süreleri ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir ve satın alınan ülkedeki kayıt altına alınma şartına tabi olabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
samsung, sınırlarını, zorluyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Wipeout 2048 Vita'nın Sınırlarını Zorluyor" KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 21 Şubat 2012 19:52
Hande Frikik Sınırlarını Zorladı! Rüzgar Haber Arşivi 0 17 Şubat 2012 06:03
Osmanlı sınırlarını iki katına çıkardı. Kalemzede Tarih 0 21 Ağustos 2011 16:56
Tacikistan sınırlarını kapattı Cemalizim Haber Arşivi 0 26 Ağustos 2008 01:36