IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Nisan 2012, 18:44   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ZyXEL ev eğlencesinde tüm sınırları kaldırdı!




Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, yeni nesil cihazları ile ev eğlencesinde yeni bir çağ başlatıyor.

Tümü son teknolojileri içeren medya sunucu, router, erişim noktası ve ağ adaptörleri ile ZyXEL, evin her köşesinde sınırsız eğlencenin kapıları sonuna kadar açılıyor.
Büyük bir hızla gelişen ev eğlencesi çözümleri, evin neresinde olursa olsunlar, eğlenceyi kullanıcıların ayağına getiriyor. Bu çözümler sayesinde kolaylıkla fotoğraf, vidyo ve müzik dosyaları depolanabiliyor ve hatta PC’yi açmaya gerek bile kalmadan dosyalar görüntülenebiliyor.
Oturma odanızı sinema salonuna dönüştürün
PC, depolama cihazı ve HD TV’nin evin neresinde olduğu hiç önemli değil. ZyXEL Dijital Medya Adaptörü ile film, vidyo ve fotoğraflar kolayca paylaşılabiliyor. ZyXEL Kablolu LAN Adaptörü ve Kablosuz Access Point cihazları sayesinde mevcut genişbant ağ çok daha performanslı bir şekilde kullanılabiliyor.
Yüksek performanslı kablosuz router ve kablosuz medya streaming cihazı ile desteklenen, medya sunucu ve dijital medya oynatıcı içeren ZyXEL dijital ev eğlencesi çözümleri, sınırları zorlayarak yeni bir çağ açıyor. ZyXEL’in güçlü çözümleri sayesinde HD görüntülerde bile hiçbir kesinti ya da gecikme söz konusu olmuyor.
Geniş bir dosya formatı yelpazesini destekleyen ZyXEL Dijital Medya Adaptörü, evdeki kablosuz ağı kullanarak, PC ve medya sunucudaki HD filmleri ve müziği TV’ye ya da müzik sistemine taşıyor.
Kolaylaştırılmış multimedya yönetimi
ZyXEL’in entegre ev ağı çözümü multimedya yönetimini oldukça kolay bir hale getiriyor. Kullanıcı dostu bir arayüzle desteklenen yüksek performanslı ve son derece etkili bant genişliği yönetimi özelliklerine sahip ZyXEL router’lar, evdeki tüm cihazların birbirine bağlanmasını sağlarken, güvenli bir İnternet erişiminin de kapılarını açıyor. Bu sisteme eklenecek ZyXEL Powerline Ethernet Adaptörleri ise evdeki İnternet ağının kapsamını sorunsuzca genişletmeye yardımcı oluyor.
Bir medya sunucu ile kombine edilen ZyXEL Router sayesinde bilgisayarı açmaya gerek bile kalmadan tüm dosyalara erişilebiliyor. Medya sunucuda depolanan fotoğraf ve vidyolar Flickr ve y o u t u b e’a otomatik olarak yüklenerek, dakikalar içinde paylaşıma hazır hale geliyor.
ZyXEL Medya Sunucu ile DLNA uyumlu bir medya oynatıcıdaki müzik ve vidyolara kolaylıkla erişip oynatılabiliyor ve paylaşılabiliyor. ZyXEL Medya Sunucu’nun kullanıcı dostu arayüzü, dosya indirme / yükleme ve yedekleme gibi zaman alan işlemlerin birkaç tıkla gerçekleştirilebilmesini sağlıyor.
Her odada müzik keyfi
ZyXEL Kablosuz Adaptör, evin her köşesinde müzik dinleyebilme keyfini beraberinde getiriyor. Bu sayede iPad ya da dizüstü bilgisayar gibi taşınabilir cihazları oynatıcı olarak kullanarak İnternet radyosu dinlemek ve ZyXEL Medya Sunucu’da saklanan müzik dosyalarına erişmek mümkün olabiliyor.
iPhone gibi Dijital Medya Kontrolcüsü (DMC) özelliğine sahip bulunan bir cihazı uzaktan kumanda olarak kullanarak ZyXEL Dijital Medya Adaptörü’nü kontrol etmek mümkün olabiliyor. Böylece, ZyXEL Medya Sunucu’daki müzik, başka bir odada bulunan DLNA özellikli müzik sisteminde ya da TV’de oynatılabiliyor. Benzer şekilde, kullanıcı isterse medya sunucudaki müziği iPhone’undan da dinleyebiliyor.
Evin her köşesinde aynı eğlence
Geniş bir kapsama alanı sunan ZyXEL’in kablosuz çözümleri ile evin içinde de bahçesinde de içerikler hiçbir kesintiye uğramadan kullanılabiliyor. Böylece iPod gibi taşınabilir cihazlarla kablosuz ev ağına bağlanarak medya sunucudaki ya da bilgisayardaki fotoğrafları paylaşmak son derece kolay bir hale geliyor.
ZyXEL Router, daha fazla paylaşım isteyen kullanıcılara daha fazlasını da sunuyor. Yazıcı ya da depolama cihazı gibi USB cihazları ZyXEL Router’a bağlayarak, yazıcıdan çıkış almak ya da depolama cihazındaki dosyalara erişmek kablosuz olarak mümkün olabiliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
eğlencesinde, ev, kaldırdı, sınırları, tüm, zyxel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ZyXEL’in en yeni internet çözümleri! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 27 Şubat 2012 18:43
ZyXEL Modem, ZyXEL 6 dakikada çözüm buluyor.. Dilara Ağ, Network ve Networking 0 06 Mayıs 2010 12:19