IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2012, 19:56   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Phorm Solutions ile ilgili iddiaları inceliyoruz'!




Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, Phorm Solutions firmasıyla ilgili iddiaların bütün yönleriyle değerlendirildiğini bildirdi.
Acarer, yaptığı açıklamada, Türkiye'de bir İnternet Servis Sağlayıcısı ile ortak çalışmalar yürüten Phorm Solutions firmasının, internet kullanıcılarının trafiklerini takip ettiği, kişisel bilgi güvenliğini ve gizliliğini ihlal ettiği konusunda son zamanlarda yazılı ve sosyal medyada çeşitli haberlerin yer aldığını anımsattı.

Kişisel bilgilerin gizliliğinin ve güvenliğinin sağlanması hususunun BTK tarafından bilgi teknolojileri ve iletişim sektörüne ilişkin olarak düzenlendiğini anlatan Acerer, kurum tarafından yapılan düzenleme ve denetleme faaliyetlerinin bu çerçevede gerçekleştirildiğini söyledi.
Acarer, “Phorm Solutions firmasıyla ilgili söz konusu iddialar üzerine kurumumuzca başlatılan çalışmalar, söz konusu firmanın yurt dışında gerçekleştirdiği faaliyetler, anılan faaliyetlere ilişkin olarak alınan Kararlar da dahil olmak üzere konu bütün yönleriyle değerlendirilerek sürdürülmektedir” diye konuştu.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, bu konuyu hassasiyetle takip ettiğini belirten Acarer, kurum tarafından da aynı hassasiyete paralel bir şekilde çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Acarer, “Bu kapsamda yapılan çalışmaların neticesine göre, BTK tarafından gerekli işlemler tesis edilecek ve konuyla ilgili kamuoyuna ayrıca bilgilendirme yapılacak” dedi.
teknoloji

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
iddiaları, ile, ilgili, inceliyoruz, phorm, solutions


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
MİT, Irak sınırında 35 kişinin ölmüyle sonuçlanan olayla ilgili iddiaları yanıtladı. Sevda Haber Arşivi 0 30 Aralık 2011 20:19