IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2013, 21:28   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
LG IPS dijital signage sistemlerindeki gücünü kanıtladı!




LG, Avrupa Entegre Sistemleri 2013’te (ISE) tanıttığı geniş signage sistemleri ürün yelpazesiyle ziyaretçileri büyüledi.
LG Electronics, 29-31 Ocak tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleşen dünyanın en büyük profesyonel ses, görüntü ve entegre sistemleri fuarı Avrupa Entegre Sistemleri 2013’te (ISE) geniş signage sistemleri ürün yelpazesini tanıttı. LG, ISE’de çoğu IPS panelden oluşan dünyanın ilk 84 inç Ultra HD çok dokunuşlu Signage Akıllı Ayna ile LG B2B ürünlerinin içinde olduğu yeni nesil gelişmiş görüntü sistemlerini beğeniye sundu.
“2013 ürün yelpazesi çok çeşitli ticari uygulamalar için üstün görüntü kalitesine sahip IPS görüntü teknolojisini sunuyor” diyen LG Ev Elektroniği Bölümü Başkanı ve CEO’su Havis Kwon sözlerine söyle devam etti: “LG singage dijital sistemler sayesinde iç veya dış mekanda, kullanıcı nerede olursa olsun görüntüyü net bir şekilde görebiliyor.”
Etkileyici 3D görüntü sistemleri
LG standını ziyaret eden tüketiciler, dünyanın en ince görüntü sistemi 55 inç 3D ----- Wall (55WV70MD) ile karşılandı. LG, fuar ziyaretçilerine ekranlarda motor şovları gibi canlı gösterileri sunarak bu ürünün benzersiz özelliklerini kanıtlamış oldu.
Parlak ve dayanıklı dış mekan görüntü sistemleri
Geleneksel TVlerin aksine dış mekanda bulunan dijital signage, her türlü ışık ve hava koşullarında kolayca görüntülenebiliyor. LG’nin WX50MF IPS signage mükemmel görüntü kalitesiyle açık hava reklamlarını sorunsuz bir şekilde görüntüleme olanağı sunarken dışarıda hava sıcaklığı 100 derecede bile olsa parlaklığını kaybetmeden görüntülemeye devam ediyor. Aynı zamanda geniş görüntülenebilme alanı ile beraber yüzde 30’a varan enerji tasarrufu sağlıyor.
Dünyanın en büyük Ultra HD signage sistemleri
2013 ISE’nin amiral gemisi olan dünyanın en büyük signage ürünü olan 84 inç Ultra HD (3840 x 2160 piksel) tüm geleneksel HD ürünlerine oranla 4 kat daha kaliteli ekran çözünürlüğüne sahip. Bu ürünün multi-touch modeli (84WT70) Google Map sayesinde kullanıcılara interaktivite sağlıyor. 84WT70 aynı zamanda müze, sanat galerisi, alışveriş merkezi ve mağazalarda ziyaretçilere bilgi sunulmasında ideal bir çözüm olma özelliği taşıyor.
Fütüristik şeffaf görüntü
LG’nin 47TS50MF model şeffaf görüntü ünitesi, otomatik satış makinelerindeki ürün görsellerini ve tanıtım -----larını üstün görüntü kalitesinde sunuyor.
Çok yönlü ultrawide signage
LG 29WR30 model 21:9 ölçülerinde olan ultrawide signage aynı zamanda nefis efektlerde de kullanılıyor. Bu yeni ürün, fonksiyonları ile açık havada reklam ve haberlerin görüntülenmesi için mükemmel olmakla birlikte, otobüs duraklarında, sinema ve restoranlarda da son dakika habercisi olarak kullanılabiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dijital, gücünü, ips, kanıtladı, lg, signage, sistemlerindeki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kelimelerin Gücünü Anlamadan İnsanların Gücünü Anlayamazsınız! Zen Kişisel Gelişim 0 21 Kasım 2012 15:35
'Bu zafer F1'de ne kadar ciddi olduğumuzu kanıtladı' Zen Diğer Spor Branşları 0 06 Kasım 2012 18:26
İşkencenin Mahiyeti ve Beşerî Hukuk Sistemlerindeki Yeri Kalemzede İslamiyet 0 15 Ağustos 2011 01:16
Bilim Kanıtladı.. Kadınlar Çok konuşuyor Dilara Fıkra 0 03 Nisan 2011 13:48