IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mart 2013, 17:31   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çok hünerli bir cihaz!




ADATA’nın hem kart okuyucu, hem access point, hem USB sürücü, hem de şarj cihazı görevleri gören çok işlevli kablosuz ürünü AE400 satışa sunuldu. Küçük boyutuyla rahat taşınan cihaz, çok şık bir kasaya da sahip.

ADATA’nın 10 parmağında 10 marifet olan özel cihazı DashDrive Air AE400, ADATA’nın Türkiye distribütörü DataStar tarafından satışa sunuldu. Disk okuyucu ve güç bankası olan ürün, aynı zamanda kablosuz access point (erişim noktası) ve USB sürücü olarak da kullanılabiliyor. Küçük boyutu ve şık tasarımı ile her yere taşınabilen bu ürün mobil cihazları şarj etmek, 10 cihaza kadar kablosuz bağlantı sağlamak, fotoğraf, müzik, ----- ya da dokümanları paylaşmak için kullanılabiliyor.

ADATA AE400, her tür depolama birimini okuyabilen bir cihaz. SD kart, USB bellek, taşınabilir disk ya da mobil cihazlar arasında veri transferi yapmayı sağlıyor. Böylece farklı ortamlardaki dosyaları AE400 sayesinde okumak ve başka bir cihaza kablosuz olarak aktarmak mümkün. Aynı anda 3 kullanıcıya kadar 1080P, 5 kullanıcıda 720P ----- akışı sağlayan ürünün marifeti bununla sınırlı değil. Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için bir şarj cihazı olarak da kullanılabiliyor. 5000mAh gücünde bir güç bankası olan AE400, elektrik prizi ya da bilgisayardan şarj edilme olanağı olmayan yer ve durumlarda kullanıcıların imdadına yetişiyor.

ADATA AE400’ün işlevleri bunlarla sınırlı değil. Mevcut kablosuz ağlara bağlanarak internet için bir köprü oluşturabilen ürün, access point (erişim noktası) özelliğine sahip. AE400 ile 10 farklı aygıtı kablosuz internete bağlamak mümkün. Böylece evde ya da dışarıda, kablosuz internet olan her yerde AE400 ile minik bir internet ağı kurulabiliyor.

Farklı depolama birimlerini (SD kart, USB bellek, taşınabilir disk) okuyabilen ürün, farklı işletim sistemlerini de (iOS, Android, Windows, OS X, Linux) destekliyor. Veri transferi ve paylaşımı için Samba, WebDAV akış protokolünü kullanan AE400 ile AppStore ve Google’dan (iOS 5.0 ve Android 2.3 ve üstü için) oyun indirmek de ücretsiz…

Görünüşü de çok şık olan ADATA AE400, altıgen örgü desenli ve elmas parıltılı bir dış yüzeye sahip. Özellikle seyahat sırasında taşınması gereken aparatları azaltmayı hedefleyen ürün, çok yönlü, çok fonksiyonlu ve çok şık bir çözüm oluşturuyor.

ADATA DashDrive Air AE400

- Farklı depolama birimleri (SD kart, USB bellek, taşınabilir disk) okuyucusu; kablosuz internet erişim noktası; güç bankası (şarj cihazı); USB sürücü işlevlerine sahip kablosuz taşınabilir cihaz,

- Mikro-B USB, USB AF, SD kart yuvalarına sahip

- IEEE 802.11b/g/n kablosuz bağlantı,

- 80 x 59 x 21 mm boyutunda,

- 128 gr ağırlığında,

- Li-Polymer 5000mAh şarj edilebilir pil (5000mAh gücünde güç bankası işlevi),

- Fiyat: 79 USD+KDV

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HTC'den iki yeni, sır cihaz! Kalemzede Cep Telefonlar 0 18 Temmuz 2012 13:23
Türkiye’de en popüler cihaz! DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 13 Nisan 2012 19:49
3G Cihaz Kampanyası Dilara Türk Telekom 0 07 Kasım 2009 17:40