IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2013, 13:25   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İNCELEME: Asus MeMO Pad!




MeMO Pad, 7 inç boyutunda tabletler arasında kalitesi ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor.

Renk seçenekleri ve şık tasarımıyla kendiyle aynı ailenin mensubu olan 10 inçlik MeMO Pad Smart'ı aratmayan MeMO Pad, 7 inçlik tabletler arasında uygun fiyatı ve kalitesiyle dikkat çekiyor. Gri, beyaz ve bayanlar için pembe renk seçenekleriyle satışa sunulan MeMO Pad, avucunuzun içine oturan gövdesi ve arka yüzeyine işlenen elmas desenli tasarımıyla şık bir görünüm sağlamakla beraber rahat da bir kullanım imkanı sunuyor.

7 inç genişliğinde parlak bir ekranın sahibi olan MeMO Pad, 1024x600 piksel çözünürlükle birlikte 10 parmağa kadar çoklu dokunuşu destekliyor. LED arka aydınlatmalara sahip olan ekran 350-nit ekran parlaklığı ile dış mekan kullanımlarında renkleri canlı bir şekilde iletebiliyor. MeMO Pad'in 140 derecelik bir görüş açısı sunduğunu da söyleyelim. Elbette yine ağabeyi gibi Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemiyle satışa sunulan MeMO Pad, Android platformundan indireceğiniz oyun ve uygulamaları 8 GB'lık dahili hafızasında tutuyor. Eğer bu depolama alanının size yetmeyeceğini düşünüyorsanız tabletin 32 GB'a kadar microSD kart desteği sunduğunu da söyleyelim. Asus, ayrıca yine WebStorage bulut depolama hizmetini MeMO Pad'de de karşımıza çıkarıyor. Bu sayede 5 GB'a kadar olan verilerinizi de WebStorage üzerine depolayabiliyorsunuz. Bu alanı kullanarak özellikle Microsoft Office dosyalarınızın kullanımında rahat edebilirsiniz. Word, Excel ve PowerPoint dosyaları yaratabiliyor, düzenleyebiliyor ve paylaşabiliyorsunuz; yaptığınız her şey WebStorage hesabınıza kaydediliyor.

Ekranının hemen üzerinde 1.0 megapiksel değerinde bir kamera bulunduran MeMO Pad, çektiğiniz fotoğrafları düzenleyebilmeniz için uygulamaları arasında Asus Studio isminde bir yazılıma yer veriyor. Bu sayede fotoğraflarınızı kolaylıkla yönetebiliyor ve ardından arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. 7 saate kadar sunduğu pil süresiyle de aktif olduğunuz anlarda yanınızda olacak olan MeMO Pad, elbette boş zamanlarınızı oyunlarla doldurmanıza da fırsat veriyor. 1 GHz hızında işlemcisi ve 1 GB belleğiyle Android oyunları ekrana getirebilen cihaz, SonicMaster ses teknolojili hoparlörleriyle de hem oyunlarda hem -----larda atmosferi tamamlıyor.

Sonuç

Uygun fiyatlı tabletler arasında kalitesiyle dikkat çeken ürünlerden biri olan MeMO Pad, tableti olmayanlar tarafından rahatlıkla sahip olunabilecek bir cihaz. Şık tasarımı, uzun pil ömrüyle mobil kullanımı desteklemesi, Android uygulama ve oyunlara erişebilmenizi sağlamasıyla beklentileri karşılıyor. Tabletiniz her an kullanıma hazır olsun istiyorsanız MeMO Pad'i inceleyebilirsiniz.
Alternatif
Daha büyük boyutlu Android tabanlı bir tablet arayışı içindeyseniz yine Asus'un aynı aile içinde yer verdiği 10.1 inç ekranlı MeMO Pad Smart'a yakından bakabilirsiniz.

Teknik Detaylar
İşletim Sistemi Android 4.1 Jelly Bean İşlemci VIA WM8950 1.0 GHz Bellek 1 GB Ekran 7 inç LED arka aydınlatmalı (1024x600) Pil Süresi: 7 saat Boyutlar 196.2 x 119.2 x 11.2

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asus, memo, pad, İnceleme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İNCELEME: Asus T.U.F. Sabertooth! Zen Bilgisayar Donanımı 0 05 Mart 2013 22:31
ASUS Asus R.O.G Vulcan ANC Kalemzede Bilim Dünyasından Son Haberler 0 04 Ağustos 2012 20:37
ASUS Asus R.O.G Vulcan ANC Kalemzede Bilim Dünyasından Son Haberler 0 04 Ağustos 2012 12:21