IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2013, 14:22   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İNCELEME: Kingston DataTraveler!




USB 3.0 performansıyla dikkatleri üzerine çeken DataTraveler R3.0, tasarımıyla da göz dolduruyor.

Her ne kadar küçük gövdeleriyle kaybolmaya müsait olsalar da bazı zamanlarda adeta hayat kurtaran USB bellekler, özellikle USB 3.0 arabirimiyle birlikte önemlerini bir kat daha arttırdılar. Gerçi diğer yandan bulut depolama hizmetleri nedeniyle dosyalarımızı depoladığımız alan internete doğru bir miktar kaymış olsa da, konu özellikle büyük boyutlu dosya transferi olduğunda ve sahip olduğumuz internet erişim hızı hesaba katıldığında, elinizi cebinize atarak oradan küçük bir USB bellek çıkartmayı dilemiyor değilsiniz. Elbette burada veri transfer hızı da önem gösteriyor. Ancak cebinizden çıkacak olan USB bellek Kingston DataTraveler R3.0'sa işiniz kolay. Ayrıca diğer yandan bulut depolama hizmeti halen dosya transferi için etkin bir şekilde kullanılmıyor; alışkanlıklarımız hala USB belleklerden yana.

Mavi – siyah renkli plastik dış tasarımıyla gücü yansıtan Kingston DataTraveler R3.0, sahip olduğu teknik özellikleriyle sunduklarıyla da tasarımını destekliyor. 70 MB/s okuma ve 30 MB/s yazma hızıyla etkili bir grafik çizen Kingston DataTraveler R3.0, elbette USB 3.0 desteği gösteriyor. USB 2.0 arabirimine de sırtını dönmeyen ve elbette geri uyumluluk gösteren DataTraveler R3.0, böylece halen USB 3.0'a terfi etmemiş olan kullanıcıları yüzüstü bırakmıyor. Ancak USB 3.0 portlarla buluştuğunda büyük fark yarattığını söyleyelim. Elbette USB 3.0'a terfi etmek için sisteminizi değiştirmeniz büyük hareket olur ancak USB 3.0'lı bir sistem sahibiyseniz fakat hala sırf daha ucuz diye bellek olarak USB 2.0 kullanıyorsanız bu da hem sisteminize yapılmış bir hakaret, hem de kendinize eziyet olacaktır diye düşünüyoruz. Zira USB 2.0 ile USB 3.0 arasında özellikle büyük boyutlu dosya transferlerinde ciddi seviyede zaman farkı olurken, Kingston DataTraveler R3.0 ile kaybettiğiniz zamanı rahatlıkla geri kazanabiliyorsunuz. Bu arada Kingston DataTraveler R3.0'ın tam 5 yıllık garantiyle sunulduğunu da söyleyelim.

Sonuç

USB 3.0'a terfi ettiyseniz ve verilerinizi taşıyacak iyi bir USB bellek arıyorsanız size rahatlıkla Kingston DataTraveler R3.0'ı tavsiye edebiliriz. Veri transfer hızı ve plastik kaplaması sayesinde dayanıklı yapısıyla beğeninizi kazanacaktır.
Alternatif
Kingston DataTraveler R3.0'ın incelediğimiz bu modeli her ne kadar 16 GB kapasiteye sahip olsa da DataTraveler R3.0'ın; 32 GB ve 64 MB'lık seçenekleri de bulunuyor.

Teknik Detaylar
Arayüz USB 3.0 Kapasite 16 GB Okuma Hızı 70 MB/s Yazma Hızı 30 MB/s Boyutlar 70 x 22.68 x 12.4 mm

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
datatraveler, kingston, İnceleme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İNCELEME: Kingston UltimateX! Zen Bilim Dünyasından Son Haberler 0 05 Şubat 2013 17:59
Kingston Drive Custom 8 GB İnceleme ALeMCi Bilgisayar Donanımı 0 15 Nisan 2012 11:07
Kingston'dan yeni nesil SSD! Deep Bilgisayar Donanımı 0 24 Kasım 2011 01:31
Cepte SSD Hızı: Kingston DataTraveler HyperX 3.0 Deep Bilgisayar Donanımı 0 21 Kasım 2011 04:24
Kingston İtiraf Etti! xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 05 Ocak 2010 02:38