IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2013, 14:22   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İNCELEME: Buffalo LinkStation!




Ev medya sunucusu olarak da kullanabileceğiniz LinkStation Pro, bulut depolama olanağı sağlıyor.

NAS, yani Network Attached Storage olarak anılan ağ depolama ürünlerine ilginiz yoksa bile, bu cihazların değişen günümüz teknolojisinin getirdiği önemli ürünlerden biri haline geldiğini ve kullandığınızda sağlayacağı rahatlığın farkına hemen varacağınızı söyleyebiliriz. Özellikle daha çok mobil durumda olan kullanıcılar için ideal bir çözüm olan NAS üniteler, herhangi bir yerden interneti kullanarak evdeki sunucunuza ulaşabilmenize ve böylece istediğinizde dosyalarınıza erişim sağlayabilmenize olanak vermesiyle çok kullanışlı. Buffalo tarafından geliştirilen LinkStation Pro da büyük kolaylık sağlayan ürünlerden biri olarak dikkat çekiyor.

Farklı kapasite seçenekleri sunan LinkStation Pro; 1, 2, 3 ve 4 TB'lık modellerle satışa sunuluyor. Test merkezimizde ağırladığımız modelin 1 TB'lık kapasiteye sahip olduğunu bu noktada hemen söyleyelim. Bağlantıları arasında bulundurduğu Ethernet bağlantısı ve kutusundan çıkan Ethernet kablosuyla hemen ağınıza bağlayabileceğiniz LinkStation Pro, web tabanlı arayüzü ile de hızlı bir şekilde bağlantıları yapılandırabilmenizi sağlıyor. Böylece ağınıza bağlı olan diğer bilgisayar, televizyon, iOS veya Android tabanlı akıllı telefon ve tablet ile müzik, fotoğraf ve -----larınızı rahatlıkla paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca cihazın web erişim desteği ile herhangi bir özel yazılım gerekmeden depoladığınız bilgilere internet üzerinden izin verdiğiniz herkes erişim sağlayabiliyor. Bunun için tek yapmanız gereken erişim hakkı vermek istediğiniz kişiye e-posta ile gerekli bağlantıyı göndermek, hepsi bu. Bu arada cihaza mobil ortamlarda kolaylıkla erişim için akıllı telefon ve tabletinize WebAccess-i uygulamasını indirmeniz gerektiğini de söyleyelim ve cihazla ilgili diğer özelliklere geçelim.

DLNA desteği ile evinizdeki diğer DLNA destekli cihazlarla konuşabilen LinkStation Pro, üzerinde yerleşik olarak BitTorrent istemcisine de yer veriyor. Böylece doğrudan download seçeneği sunan cihaz, daha hızlı dosya aktarımı yapabilmeniz içinse TurboPC ve TurboCopy özelliklerini barındırıyor. Böylece veri transferleriyle ilgili sıkıntıları ortadan kaldıran LinkStation Pro, bağlantıları arasında USB 2.0 arabirimi taşıyor. Depolama alanınızı bağlayacağınız harici disklerle genişletebilmenize olanak tanıyan cihaz için "keşke üzerinde USB 3.0 bulundursaydı," diye içimizden geçirmeden de edemiyoruz. Ancak cihaz sunduğu kişisel bulut servisi, NovaBACKUP ile otomatik yedekleme olanağı, %66'ya kadar güç tasarrufu imkanı tanıdığını belirten ECO Minded logosu, 10/100/1000 Mb/sn Ethernet veri aktarım oranı ile yüksek hızda bağlantı özelliği ve kolay bağlantı sunan web tabanlı arayüzüyle beğenimizi fazlasıyla kazanıyor.

Sonuç

Özellikle ücretsiz kişisel bir bulut servisi olarak kullanabileceğiniz LinkStation Pro, tüm cihazlarınız arasında veri transferi imkanı tanımasıyla da oldukça kullanışlı.
Alternatif
LinkStation Pro'nun 1 TB'lık modeli size kapasite anlamında yetersiz geliyorsa, farklı kapasite seçenekleri sunan modellerine yönelebilirsiniz.

Teknik Detaylar

Kapasite 1 TB Standart IEEE 802.3ab, IEEE802.3u / IEEE802.3 Ağ İletişimi TCP/IP Bağlantılar LAN, USB 2.0, DLNA Boyutlar 45 x 156 x 175 mm Ağırlık 1.1 kilogram

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
buffalo, linkstation, İnceleme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İNCELEME: HTC One SV! Zen Cep Telefonlar 0 26 Mart 2013 22:03
İnceleme SLyther Otomobil Haberleri 0 24 Şubat 2013 11:27
İNCELEME: BlackBerry Z10! Zen Cep Telefonlar 0 22 Şubat 2013 16:02
İNCELEME: LG Nexus 4! Deep Cep Telefonlar 0 12 Şubat 2013 17:53
Fences İnceleme ALeMCi Bilgisayar Donanımı 0 01 Nisan 2012 20:11