IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2013, 22:48   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Windows Phone 8 GDR2 Güncellemesi




Windows Phone 8 GDR2 Güncellemesi

Geçtiğimiz ay hakkında sızıntılar yaşayan Microsoft’un yeni Windows Phone 8 güncellemesi GDR2 sonunda kullanıcılarla buluştu. Beraberinde pek çok iyileştirme getiren yeni güncelleme ile Microsoft, böylece Windows Phone 8’deki "karışıklıkları" ortadan kaldıracağına inanıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çeşitli performans iyileştirmelerini beraberinde getiren yeni Windows Phone 8 güncellemesi GDR2 ile artık telefonu FM Radyo destekleyen kullanıcılar artık Music + Videolar koleksiyon sekmesinden radyo istasyonlarına erişim sağlayacaklar.Güncellemeyle birlikte XBOX Music uygulamasında da iyileştirmelere giden Microsoft, müzik indirme ve senkronize işlemlerinin daha kolay yapılacağının altını çiziyor. Bunun yanı sıra şarkı ve albüm ismi gibi bilgiler daha doğru görünecek. Yeni güncellemede Data Sense’e de el atan Microsoft, telefonunuzun veri kullanımını ayarlayabilmenize ve limitlerle ilgili farklı işlemler gerçekleştirmenize de olanak tanıyor. Bunun yanında GDR2 kameraya ek özellikler getiriyor. Ayrıca bazı Google servislerine de güncelleştirmenin etkilerini görebilecek olan Windows Phone 8 kullanıcıları, GDR2 ile birlikte daha iyi bir Bluetooth fonksiyonuna kavuşacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


HTC Windows Phone 8X ve Nokia Lumia 928 güncellemeye geçtiğimiz hafta kavuştu ve Lumia 822 ise dün itibariyle güncelleme bildirimleri almaya başladı. Diğer cihazlar da yavaş yavaş güncellemeyi alacak. Ancak Nokia 925 ve Nokia 1020’nin yeni güncellemeyle birlikte geldiğini de söyleyelim.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Özetleyecek Olursak ;

Xbox Music: Müzik seçmek, bulmak ve indirmek kolaylaşacak. Müzik severler söz konusu albüm ve şarkılara daha çok daha fazla veriye erişebilecekler. Bu uygulamaya yönelik performans iyileştirmeleri yaşanacak.

Data Sense: Windows Phone telefon üzerinde yer alan üst veri kullanımına yönelik çalışmalar hayata geçecek. Kullanıcılara telefonlarında belli dönem aralıkları için veri kullanımına yönelik üst sınır belirleyebilecekler. Hangi uygulama ve hizmetlerin ne kadar veri harcadığını görebilecekler.

Skype: VoIP yani internet protokolü üzerinden ses iletişimi Skype ve Lync gibi uygulamalarda kullanılıyor. Bu altyapıyı kullanan uygulamaların söz konusu yeteneklerinde iyileştirmeler ve performans gelişimi sağlanacak.

Internet Explorer: HTML5 desteği kazanacak olan Windows Phone internet tarayıcısının çok daha performanslı çalışması sağlanacak.

Kamera: Kullanıcılar istedikleri lens uygulamasını varsayılan olarak atayabilecekler. Bu sayede kamera tuşuna basılmasıyla birlikte gelen kamera çekim arayüzünde favori uygulamalarını kullanabilecekler.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
8, gdr2, güncellemesi, phone, windows


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İddia : Microsoft, Windows RT ve Windows Phone platformlarını bileştirecek Bulut Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 20 Ağustos 2013 16:29
Halo: Spartan Assault, Windows ve Windows Phone'a Geliyor Zen Oyun Dünyasından Son Haberler 0 06 Haziran 2013 19:17
Windows Phone'u deneyin! Zen Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 18 Mart 2013 16:31
Windows Phone 8 GDR2'li HTC Tiara Zen Cep Telefonlar 0 27 Şubat 2013 16:34
Windows Phone 7 şenliği! Slipknot Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 15 Eylül 2010 01:07