IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   PS Vita TV’ye Büyük İlgi (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/547790-ps-vita-tv-ye-buyuk-ilgi.html)

SeckiN 12 Eylül 2013 10:49

PS Vita TV’ye Büyük İlgi
 
Sony’nin PS Vita oyunlarını TV’de oynama imkanı sağlayan yeni aparatı PS Vita TV yeni tanıtılmış olmasına karşın oyuncular tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Detaylar haberimizde.

Sony'nin geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı PS Vita TV'nin Amazon Japonya'da ki ön sipariş stoklarının şimdiden tükendiği belirtildi.


PS Vita oyunlarını TV ekranından oynamamızı sağlayacak olan PS Vita TV, PS4'le de uyumlu olacak. PS Vita TV sayesinde Playstation 4'ünüz başka bir odada kurulu olsa bile, kendi odanızda Playstation 4 keyfini sürebileceksiniz.


PS Vita TV'nin Japonya'da bu kadar ilgi ile karşılanmasının asıl sebebinin de PS4'e uzaktan erişim sağlaması olduğu tahmin ediliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

PS Vita TV, 8 GB hafıza kartı ve DualShock Pro 3 ile birlikte 150 dolardan satışa sunulacak. PS Vita TV ilk olarak Japonya'da, 14 Eylül'de raflardaki yerini alacak.
PS Vita TV'nin üzerinde Ethernet, USB 3.0 ve PS Vita kart girişi bulunacak. Dip not olarak şunu da belirtelim. PS Vita TV, şu anda hali hazırda satışa sunulmuş olan bütün PS Vita oyunlarını desteklemeyecek.

Alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net