IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ekim 2013, 23:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Buzdolabından Bisiklete 10 Çılgın Cihaz




Simon Hill

Android’i Çalıştıran 10 Çılgın Cihaz

Akıllı telefonlar ve tabletler için en popüler platform diğer cihazlara sokulmuştur. Android televizyon veya laptop şeklinde görebiliriz ve OUYA gibi bir Android oyun konsolunda garip bir şey yoktur, ancak Android her şeye ait değildir. Piyasa tamamen Android saatler ile çevrilmiştir ve gözlükler çok geride olmayacaktır. Fakat bundan daha garip bir çok şey gelmektedir.

Buzdolabı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Samsung’un ilk Android buzdolabı 3,700 dolara sizin olabilir. Kapıya gömülü bir Android tablet vardır. Bu Wi-Fi özellikli LCD ekran zaman, hava durumu, hatta Picasa kitaplığındaki fotoğrafları veya Google Takvimdeki kayıtları görüntüleyebilir. Ayrıca buzdolabı kapısında mesajları ve hatırlatmaları yazmak için not defteri ve Twitter ve en son olaylar için bir AP News uygulaması ve yemek tarifleri sağlamak için Epicurious gibi bir avuç dolusu uygulama çalıştıracaktır. Tüketici yorumlarına göre birkaç sorun ve tasarım hataları olabilir. Sadece düzgün çalışma elde etmek için buzdolabını yeniden başlatma gerekliliği fikri kulağa yanlış geliyor.

Bisiklet


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ford e-bisikleti şu anda gerçekten sadece bir kavramdır. Hafif sıklet, elektrikli motoru olan üniseks bir bisiklettir. Gidonuna bir Android akıllı telefon yerleştirebilirsiniz ve kapsama mesafesi dışında okumak, hızınız ve hatta içteki teşhis verileriyle alakalı olarak sensörlere dokunabilirsiniz. Ana fikir, Pedal çevirirken ne kadar zorlandığınızı hesaplayarak E-Bisiklet’in sorunsuz bir sürüş sağlaması ve ardından motor ile ekstra çaba boyunca dengelemesidir. Çılgınca ya da dahice? Fiyat etiketinin çılgınlık sınırları içinde olacağından şüpheliyiz.

Fırın


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kim sadece 4500 dolardan Dacor Discovery IQ fırına karşı koyabilir ki? 1GHz Samsung işlemci, 512MB RAM, Wi-Fi ve 7-inç LCD ekrana sahiptir. Discovery IQ Denetleyicisi sizin pişirme uygulamanızdır ve aynı Wi-Fi ağındaki herhangi bir Android tablet ya da akıllı telefon üzerinde erişilebilirliği yönlendirir. Yemek tarifleri ve pişirme talimatları ile doludur. Ancak aynı zamanda diğer pişirme ile ilgili uygulamaları doğrudan fırınınıza indirebilirsiniz. Depolama alanı üzerinde hiç haber yok ve fırınınızın önündeki küçük bir panel üzerinde çalışmanın rahat olabileceğini düşünemiyoruz. Fakat stereo sesi var. Biraz Angry Birds pişirme zamanı !

Car


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Harika Android araba uygulamalarından bir sürü var, ancak daha derin Android entegrasyonu ile çok daha fazla araba görüyoruz. Renault R-Link, araçların yeni doğrultusunda yerleşik bir 7-inç Android tablet içerecek şekilde büyük bir üretici tarafından ilk harekettir. Sistemle çalışmak üzere tasarlanmış yirminin üzerinde özel uygulama vardır. Mültimedya, navigasyon, iletişim ve daha fazlasını kapsar. Ayrıca Ca-Fi veya Parrot Asteroid gibi üçüncü parti Android sistemleri satın alıp dilediğiniz araçta bunları oturtabilirsiniz.

Kahve Makinesi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ne yazık ki Appresso adlı bir müzik istasyonudur ve Android cep telefonu yerleştirebileceğiniz espresso makinesidir. Onlara QR kodları ile uyan müziği tetikleyecek kahve kapsülleri alır. Yanko Design’da çıkageldi ve sadece bir kavram olduğu için üzgünüz. Sadece bir Android kahve makinesi umudu verildiğinde, bu yılın başlarında CNET tarafından bildirildiği gibi MWC’de çalışan bir prototip olarak bir görünüm getiren Qualcomm Wi-Fi Kahve Makinesini fark ettik. Android tablet üzerinde harika bir fincan kahve yapılandırmanıza olanak tanır. Su ve kahve ile kendini yükleme kapasitesine sahip olsaydı, o zaman parayı bastırmak isterdik… ama değil.

Çamaşır makinesi / Kurutma Makinesi



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Samsung Android uyumlu cihazlar ile mutfağınızı işgal etmeye kararlıdır, Android akıllı telefon veya tablet ile uzaktan kontrol edilebilen bir çamaşır makinesi ve kurutma makinesi sunar. Aletlerin kendileri gerçekten Androidi çalıştırmıyor ama 8-inç dokunmatik ekran LCD Ekranları var ve bir Android uygulaması ile onları kontrol edebilirsiniz. Uygulama yeni bir yıkama başlatmanızı sağlar ancak gerçekten fiziksel olarak bakmadan çamaşırın gidişatını kontrol etmek için kullanışlı bir yol olarak faturalandırılır. Panasonic ev aletlerinin tümü üzerinde benzer Android uzaktan kumanda özelliğini üzerinde çalışıyor.

Bir masaüstü telefonu

Dokunmatik Devrim her şeyi Android tablete koymak için kararlıdır ve ve bir süredir üreticilerin etrafında NIM1000 modülü çığırtkanlığı yapmaktalar. İki yıl önce CES Fuarı’nda, diğer şeyler arasında, kapalı bir mikro dalga fırın içine gömülü olduğunu göstermişlerdir. Daha devrimci fikirlerden biri bir telefonda Android kullanmaktı, masa üstü bir telefonda. Bu kurumsal kullanıcılar için çok iyi olurdu çünkü eski bir okul telefonuna bağlı bir dokunmatik ekran üzerinde sınırlı bir Android sürümü deneyimi olabilir, bilirsiniz, kendi cebinden akıllı telefon alarak.

Ev otomasyonu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Aydınlatma düğmeleri, termostatlar, kapı kilitleri - Android @ Home projesi ilk kez görüşüldüğü sırasında Android ile ev otomasyon fikri heyecan verici oldu ama ne yazık ki çok yavaş ilerliyor. Belkin’in WeMo aralığı Android cihazınızla kontrol edebileceğiniz aydınlatma düğmeleri, güç noktaları, bir bebek monitörü ve bir hareket sensörü sunuyor. Farklı birkaç seçenek vardır ancak kurmak için genellikle oldukça pahalıdır.

Bir Düğme


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Pressy - Yüce Android Düğme zamanımızın en büyük fikirlerden biri mi değil mi? Bu Android akıllı telefon üzerinde 3.5mm kulaklık girişi içine kaydırılan bir düğmedir. Pressy uygulamasıyla daha sonra düğme için bir işlev yapılandırabilirsiniz. Android düğmesi anında el feneri, kamera deklanşörü ya da Wi-Fi geçiş kontrolü olarak hizmet verebilir, daha pek çok potansiyel seçenek vardır. Bu tamamen Kickstarter hedefini parçalamıştır ve yakında üretilecektir.

Robot


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


En iyisini sona sakladık. Kendi Android kontrollü robotunuzdan daha iyi ne olabilirdi ki? Robotları çalıştırmak için Androidi çalıştıran pek çok proje vardır ama favorimiz bu ufaklık. Arduinoid Mk I, “Let’s Make Robots”ta yayınlanmıştır, Galaxy S3’ü beyin olarak kullanır. Ne yazık ki, piyasada bulunan Android kontrollü robotların gerçeği daha ziyade Sfero Robotik Top gibidir.

Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
10, bisiklete, buzdolabından, cihaz, Çılgın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gebelikte bisiklete binilebilir mi? Lucifer Kadın Sağlığı 0 10 Şubat 2012 01:13
Buzdolabından terörist çıktı! LeyLa Haber Arşivi 2 15 Kasım 2011 06:26
Elektrikli bisiklete yatırım! Slipknot Bilim Dünyasından Son Haberler 0 09 Aralık 2010 13:47
Bisiklete Binmeyi Neden Unutmayız ? dreamy Genel Paylaşım 0 24 Temmuz 2009 17:35