IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   “NVidia Tegra” Yılı Geliyor! (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/554821-nvidia-tegra-yili-geliyor.html)

AngeL 23 Kasım 2013 17:49

“NVidia Tegra” Yılı Geliyor!
 
Üst seviye akıllı telefon ve tablet modellerinde sıkça rastladığımız “NVidia Tegra” işlemcinin, 2014 yılında daha da yaygınlaşarak orta seviye cihazlarda da görülmesi bekleniyor!



Grafik sürücülerinde ve akıllı cihazlarda yüksek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sunan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 2014 yılına büyük bir atakla gelmeye hazırlanıyor. En popüler ve başarılı serilerinden birkaçı olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4i ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 2014 yılında karşılaşacağı yoğun telebe kendini şimdiden hazırlamış görünüyor.

NVidia’nın başarılı CEO’su [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], geçtiğimiz aylarda AT&T tarafından onaylandığı ve 2014’de üretilmesi beklenen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ürünlerde Tegra çiplerinin kullanılacağını paylaşmıştı.

Orta seviye modeller için yeterli görülen Tegra 4i, tek yonga seti ile bir önceki nesillere göre daha yüksek bir performans sunmaya hazırlanıyor. Logan kod adlı Tegra 5 ise, üst seviye akıllı modeller için geliştirilmiş ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mimarisiyle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve grafik performanslarını en üst seviyelere taşımayı planlıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’un Adreno 400’üyle ezeli [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmaya hazırlanan NVidia Tegra 5, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Grafik İşlem Birimi) ile performans kotasını arttırmayı hedefliyor. Peki sizce Qualcomm 400 mü yoksa NVidia Tegra 5 mi?


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net