IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2013, 08:24   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sony Smartwatch 2 İncelemede




Sony'nin akıllı saati Smartwatch 2 test merkezimize geldi. Android işletim sistemli telefonla uyumlu olarak çalışabilen ürünün detaylı incelemesi videomuzda.

son yılların moda trendi giyilebilir teknolojiler. Günümüzde Google'ın gözlük teknolojisi Glass başı çekerken, farklı üreticilerinden de çeşitli çözümleri bulunuyor. Sony'nin akıllı saati olan Smartwatch, geçtiğimiz günlerde güncellendi ve Smartwatch 2 adıyla raflardaki yerini aldı.

Hem NFC hem Bluetooth

Akıllı saat hem NFC hem Bluetooth teknolojisine sahip. NFC, cihazın uyumlu ürünlerle anında senkronize olmasını geçmesini sağlıyor. Bluetooth üzerinden internete çıkabilen üründe uygulama mantığı ile yükleme yaparak özelliklerini geliştiriyorsunuz. Cihazın üzerinde mikrofon ya da hoparlör bulunmuyor. Bu bakımdan telefon görüşmesi yapamıyorsunuz. Ancak gelen aramaları görmek, red ya da kabul etmek mümkün. Ancak konuşma yapmak isterseniz telefona geçmeniz gerekiyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Uygulama yükleniyor
Akıllı saat standart özelliklerine sahip. Ayrıca ücretli ya da ücretsiz uygulamalarla özelliklerini geliştirebiliyorsunuz. Bu uygulamalar arasında Gmail, fotoğraf, Twitter, kamera ve benzeri uygulamalar yer alıyor.

Titteşim de var

Akıllı saatte titreşim özelliği de bulunuyor. Bu sayede gelen aramaları, uyarıları ve benzeri bildirimleri titreşimle takip edebiliyorsunuz. Bu özelliği menüden kapatmanız da mümkün.

Sosyal ağlara entegre

Cihaz Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlara enterge olabiliyor. Ancak bu entegrasyon sadece gelen mesajları görme olarak düzenlenmiş. Mesaj oluşturma ve gönderme gibi işlemleri yapamıyorsunuz.

Sadece Android ile uyumlu

Akıllı saat şimdilik Android 4.0 ve üstü işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla uyumlu olarak çalışabiliyor. Yani ille de Sony marka bir telefonunuz olması gerekmiyor. Bu iyi bir özellik zira bu akıllı saatin en büyük rakibi Samsung'un Galaxy Gear modeli sadece Samsung cihazlarla uyumlu olarak çalışabiliyor.

Uzun pil ömrü

Sony'nin Smartwatch 2 modeli akıllı saatinin pil ömrü ortalama bir kullanımda 1.5 günü rahatlıkla buluyor. Hatta idareli bir kullanımda bu süreyi 2-2.5 güne kadar çıkarmak da mümkün. Bugüne kadar incelediğim saatler içinde en uzun ömürlü pil süresine sahip akıllı saat bu ürün oldu. Bu değer gerçekten iyi. Cihazın pil şarjı yan yüzde bulunan microUSB üzerinden yapılıyor. Bunun için gerekli olan kablo da kutusundan çıkıyor.

Güzel bir ürün olan Sony Smartwacth 2'nin kullanışlılığı ve gerekliliği bir parça tartışmalı. Günlük kullanımda şık bir saat olan cihaz akıllı saat olarak ne kadar ilgi çeker bu biraz kullanıcı tercihlerine ve beklentilerine bağlı. Ancak kişisel fikrim akıllı saatlerin biraz daha zamana ihtiyacı var.
1.6 inç LCD ekran
220x176 piksel çözünürlük
NFC özelliği
Bluetooth 3.0
E-posta, Twitter, Fotoğraf, Gmail, SMS, cevapsız arama gibi özellikler
microUSB üzerinden şarj
Android 4.0 ve üstü cihazlarla uyumlu
IP57 standardı
Çizilmeye dayanıklı
122.5 gram
2,5 güne yaklaşan pil ömrü
KDV dahil 499 TL

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2, smartwatch, sony, İncelemede


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
N+ (Sony PSP) KarakıZ Oyun Hileleri 0 13 Ocak 2012 16:11
Sony, Sony Ericsson`ı tamamıyla aldı Rüzgar Cep Telefonlar 0 14 Kasım 2011 07:42