IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   iOS ve Android Uyumlu Barmen (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/558787-ios-ve-android-uyumlu-barmen.html)

SeckiN 25 Aralık 2013 22:11

iOS ve Android Uyumlu Barmen
 
Sahibini tanıyan, onun ne tür içkilerden hoşlandığını bilen, üstelik iOS ya da Android uyumlu cihazlar üzerinden de kontrol edilebilen bir barmen robot geliştirildi.

Barmenlerin bazı işletmelerde neredeyse bir kimya öğretmeni kadar bilgili olması gerekiyor, ancak teknoloji, mükemmel barmenleri dahi bir yerde tüketebiliyor. Barry Givens adlı bir kişi, kokteyl meraklısı bir mucit ve gittiği hiç bir barda aradığı lezzeti bulamadığı için bir icat geliştirerek Monsieur Robotic Bartender'i yani Türkçesi ile Mösyö Robot Barmen'i ortaya çıkardı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mösyö Robot Barmen
Monsieur Robotic Bartender, tipik kahve makinelerini andırsa da, yapay zekası ile benzerlerine taş çıkartıyor. Sahibini tanıyor, hangi içkilerden hoşlandığını biliyor ve kokteyli en iyi dozlarda hazırlayarak servis ediyor. Bu ilginç robot, sahibinin işten geç geldiğini anlayıp stres ihtimalini de tespit edebilecek kadar zeki. Böyle durumlarda kokteyli biraz daha özenli şekilde yapıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sürpriz demişken Mösyö Robot Barmen'in dijital ekranından istediğiniz içeceği seçebileceğiniz gibi, tercihi ona bırakıp süpriz bir karışım yapmasını da isteyebilirsiniz. Bununla da kalmıyor bu yapay zekalı barmen, Android ve iOS uygulamaları aracılığı ile telefon ve tabletlerden de kontrol edilebiliyor.

Konseptte şuan ev, iş ve gece kulüpleri için 3 seçenek bulunuyor. En düşük model 4 şişe tutabiliyor, en yükseği ise 16. Mösyo Robot Barmen'in fiyat aralığı ise 1500 ile 4000 ABD Doları arasında değişiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net