IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2014, 12:58   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung'un yenilikçi teknolojileri!




Samsung’un benzersiz tasarım ve yenilikçi teknolojilerle donatılan ürünleri yaşamın her alanında.

Samsung Electronics, Malaga İspanya'da gerçekleştirilen MENA Forum etkinliğinde televizyonlar, ev aletleri, yazıcılar ve mobil cihazlarıiçeren geniş bir ürün yelpazesi sunarak, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) pazarındaki liderliğini bir kez daha ortaya koydu.
Samsung Electronics MENA Başkanı Choong Ro Lee, etkinlikte sergilenen yeni ürünleri değerlendirirken; "Samsung, bu bölgede çığır açacak bir başarı elde etti. Tüketiciyi çok iyi tanıyor oluşumuz, kusursuz mühendislik, yenilikçi yazılım ve akıllı tasarımlarımız sayesinde, geçtiğimiz yıl satışlarda yüzde 38'lik bir artış elde ettik; MENA bölgesinde en çok tercih edilen marka olarak konumumuzu koruduk" dedi.
Samsung geniş ürün yelpazesiyle; sorunsuz navigasyon, kolay kullanım ve akıllı çözümleri bir arada sunan ürünleri tüketicilerle buluşturuyor. Samsung MENA Forum'da görücüye çıkan en önemli ürünler arasında ise şunlar bulunuyor:
  • Kavisli tasarıma sahip 78 inç Samsung U9000 Curved UHD TV, 4.200R yarıçapı ile mükemmel seyir deneyimi sunarak, dünyadaki ilk kavisli UHD TV olma özelliğini taşıyor.
  • Samsung ayrıca, daha fazla UHD içeriği için; "UHD video paketi" hizmeti kapsamında FOX ve Paramount gibi global medya ve içerik şirketleriyle işbirliği yapıyor.
  • Yeni WW9000 çamaşır makinesi, zarif bir tasarımla birlikte kullanıcıların ev işlerini daha kolay ve daha hızlı yapabilmelerini sağlayan güçlü bir performans sunuyor. Samsung Nofrost RT6000 Buzdolabı, geliştirilen işlevselliği ve yenilenen iç tasarımı ile tüketicilerin enerjiden tasarruf etmelerini ve aynı zamanda yiyeceklerini daha düzenli bir şekilde saklayabilmelerini sağlıyor.
  • Kullanımı kolay ve mobil baskı çözümleri sağlamak adına NFC ve Wi-Fi Direct teknolojilerini birleştiren Samsung, yeni mono lazer ve çok işlevli yazıcılardan oluşan Xpress M2885 serisi ile renkli lazer ve çok işlevli yazıcılardan oluşan Xpress C1685 serisini tüketicilere tanıttı.
  • Samsung'un 2014 UHD monitörü, ayrıntılı ve yüksek hızlı piksel görüntüleme özelliğiyle nefes kesici gerçekçilikte renkler sunuyor. UD590, standart bir monitörün 64 katı eş değerinde, 1 milyar renk görüntüleme özelliğiyle, rakipsiz bir renk kalitesi sunuyor. Ayrıca, düşük çözünürlüklü içeriklerin UHD seviyesine yükseltilerek daha net görüntülerin elde edilmesini sağlayan UHD yükseltme teknolojisine de sahip.
  • Samsung'un 12,2 inçlik Galaxy NotePRO ve TabPRO tabletleri, mobil kullanıcılara 4 milyondan fazla piksel ve kristal netliğinde çözünürlük sağlayan WQ-XGA ekran donanımıyla sınıfının en iyi tablet deneyimini sunuyor. Samsung Galaxy PRO serisi, GalaxyTabPRO'nun 10,1 inç ve 8,4 inçlik ürünleri ile tamamlanıyor. Tüm Galaxy PRO tabletler, en yeni Android sürümü olan 4.4'ü kullanıyor.
  • Değiştirilebilir lensli NX30 fotoğraf makinesi, 20,3 MP APS-C CMOS sensör, yukarı döndürülebilir elektronik vizör (EVF), 1/8000 saniyelik enstantane hızı ve saniyede 9 kare fotoğraf çekme özelliğiyle, hiç olmadığı kadar hızlı bir performansla yüksek kaliteli görüntülere imza atıyor. NX30, NFC özellikli mobil cihazlarla eşlendiğinde, kullanıcıların anında ve kolayca anılarını paylaşmalarını sağlayan "Tag & Go" özelliği de dahil olmak üzere, NFC ve Wi-Fi bağlantı özelliklerine de sahip. Dahası, Galaxy Camera 2, 16,3 MP BSI CMOS sensörü, 21 kat optik yakınlaştırma özellikli merceği, 1,6 GHz Quad Core işlemcisi ve Android platformu sayesinde, anında paylaşım konusunda çığır açan teknolojisi ile görüntüleri hızla ve muazzam güzellikte yakalıyor.
Samsung Curved UHD TV ile üstün ve sarmalıyıcı bir deneyim

Samsung, sadece satış gücüyle değil, yenilikçi bir Curved UHD TV serisi sunan ilk şirket olma vizyonuyla da televizyon sektöründeki liderliğini sürdürüyor.

Samsung U9000 Curved UHD TV'nin daha geniş olan görüş açısı ve televizyon ekranının geniş algılanmasını sağlayan panoramik etkisiyle, düz ekran bir televizyona göre, gelişmiş kontrast oranının iki katını sunuyor. Bunların ötesinde Samsung Curved UHD TV, 4.200R yarıçaplı kavis ölçüsüne sahip. Bu oran, söz konusu UHD TV'yi dünyanın en optimum kavisli TV'si yapıyor ve mükemmel bir seyir deneyimi sağlıyor. Bu sayede herkes, evdeki en rahat koltuğundan en iyi açıyla TV izlemenin keyfini doyasıya yaşıyor. Ayrıca izleyiciler, yeni “Otomatik Derinlik Güçlendirme” özelliği ile gözlüksüz 3D deneyimi de yaşayabiliyor.

Samsung UHD TV deneyimi, ekranda daha ayrıntılı gölgeler oluşturan “PurColor” teknolojisinin yanı sıra, HD ve Full HD içerikleri UHD'ye yakın bir kaliteye yükselten UHD yükseltme özelliğini de içeriyor. Böylece Samsung’un benzersiz UHD TV’si, inanılmaz görüntü derinliği, göz alıcı detaylar ve mükemmel renk düzenleme özelliği ile daha da güçleniyor.

Araştırmalara göre, televizyon satın almayı düşünen kullanıcılar, yeni bir teknoloji ortaya çıkmadan hemen önce alışveriş yapmaktan çekiniyor. Samsung, UHD TV’ye özel "Akıllı Gelişim Kiti" ile geleceğe hazır TV'ler sunan tek şirket olma özelliğine de sahip. Bazı HD TV’ler de dahil olmak üzere tüm UHD TV'ler için kullanılabilen “Akıllı Gelişim Kiti, TV'nin en güncel standartlarda çalışabilmesi ve en yeni teknolojilere sahip olabilmesi için, televizyona bir anlamda "beyin nakli" gerçekleştiriyor.

Büyük ekranlar için çoklu içerik sağlayan yeni “Multi-Link Ekran” özelliği ve yeniden tasarlanan “Smart Hub” ile Samsung, televizyonlarını daha da akıllı hale getiriyor. Smart TV'nin performansı, Samsung'un bir önceki modeline göre iki kat daha hızlı hale getirilmiş olan 4 çekirdekli işlemcisi “Quadcore Plus” sayesinde daha da güçleniyor.

Samsung, dinleyicilerin herhangi bir ses kaynağından, evin herhangi bir yerinde, karmaşık bağlantılarla uğraşmadan müzik dinleyebilmelerini sağlayan yeni Multi Room ses sistemlerini de tanıttı. Multi Room özelliği ile tüketiciler kolayca ve kablosuz olarak TV'lerine bağlanabiliyor veya diğer AV ürünlerinde bulunan müzikleri dinleyebiliyor. Bu özellik, yeni Samsung ses sistemleri olan “HW-H751 Soundbar” ve “BD-HES H7750WM” Blu-Ray ev sinema sisteminde de yer alıyor.

Şık, metal bir görünüme sahip olan yeni “HW-H751 Soundbar”, 320 W'lık kaliteli, sinematik ses çıkışı ile ev eğlencesine yeni bir boyut kazandırıyor. Bunun yanı sıra, tüketiciler, ses bozulmalarını azaltan ve gelişmiş ses netliği sağlayan Samsung'un yeni “BD-HES H7750WM Blu-Ray” ev sinema sistemiyle de benzersiz ses kalitesini yaşayabiliyor.

Şık Tasarımlı ve Üstün Kaliteli Samsung Beyaz Eşyalar ile Evler Daha Akıllı

WW9000, Samsung'un en yeni çamaşır makinesi olarak dikkat çekiyor. Çamaşır makinesi, kolay açılıp kapanabilmesi için ekstra büyük bir kapak ile birlikte yarı saydam, şık koyu mavi kaplamaya ve kolayca makinenin kullanımını sağlayan geniş 5 inç’lik renkli tam dokunmatik ekrana sahip.

Samsung WW9000 çamaşır makinesi, aynı zamanda çamaşır yükü ve giysilerin kirlilik derecesine göre en ideal yıkama programını, sıcaklık, yıkama süresi, durulama ve dönme devir hızını belirleyen 4 algılama teknolojisinden yararlanan “Otomatik İdeal Yıkama” seçeneğini de barındırıyor.

Akıllı özelliklerinin yanı sıra son derece de hızlı olan bu çamaşır makinesi, “Süper Hızlı Yıkama” özelliği ile varsayılan ayarlarla 5 kg'lık çamaşırı, kazanını çift su girişiyle hızla doldurarak yıkamayı 60 dakikada tamamlıyor. Bununla birlikte, kullanıcıların karmaşık ayarlarla uğraşmadan gerekli yıkama ayarını seçmelerine olanak tanıyan önceden programlanmış 6 farklı özel yıkama programı bulunuyor. Samsung WW9000, çamaşır yıkama süresinin azaltılmasına yardımcı olurken, deterjanı daha hızlı çözerek, giysilere hassas bir şekilde nüfuz etmesini sağlayan benzersiz köpük teknolojisi “EcobubbleTM” sayesinde enerji tüketimini de azaltıyor.

Samsung, ayrıca işlevsellik, teknoloji ve tasarımı tek bir modelde bir araya getiren Samsung No Frost RT6000 buzdolabı serisini de tanıttı. Bu benzersiz buzdolabı, geliştirilen işlevselliği ve iç tasarımıyla, tüketicilerin enerjiden tasarruf etmelerini ve yiyeceklerini daha iyi organize edip saklayabilmelerini sağlıyor.

Buzdolabı, tepeden tırnağa eşit soğutma ile yiyeceklerin taze kalmasını sağlayan “All Around Cooling” soğutma sistemine sahip. Buna ek olarak “Güçlü Soğutma Modu”, tüketicilerin içeceklerini ve yiyeceklerini kısa zamanda soğutabilmelerini sağlarken, “Moist Fresh Zone” özelliği ise optimum nem seviyesini koruyarak, meyve ve sebzelerin saklanabileceği ideal ortamın oluşmasına yardımcı oluyor.

Kolay ve rahat kullanım için tasarlanan RT6000 buzdolabı, 170 mm dışa doğru çekilebilen “Easy Slide” raflara da sahip. Aynı zamanda güçlü arındırma ve daha iyi hava dolaşımı özelliğiyle kokulardan arınmayı da sağlayan koku giderme filtresi ve anti bakteriyel koruyucuya sahip.

Hem WW9000 çamaşır makinesi hem de RT6000 buzdolabında bulunan “Samsung Dijital Inverter” teknolojisi, makinenin beynini oluşturan motor ve kompresör sistemlerinin en etkin performansta çalışmasını sağlıyor. Bu sayede tüketiciler, motor ve kompresörlere verilen 10 yıllık garantiyle birlikte, uzun süre dayanıklılık, daha az gürültü ve daha fazla enerji tasarrufu elde ediyor.

Samsung'un Xpress serisi yazıcılar ile akıllı telefonlarınızdan tek dokunuşla çıkış alın

Samsung 2013'te, mobil baskı teknolojilerindeki liderliğini, dünyanın NFC özelliklerine sahip ilk renkli lazer yazıcı serisi C410'u piyasaya sürerek kanıtladı. Samsung, mobil baskı pazarındaki lider konumunu, yeni mono lazer ve çok işlevli yazıcılar “Xpress M2885” serisinin yanı sıra, renkli lazer ve çok işlevli yazıcıları “Xpress C1685” serisini tanıtarak pekiştirdi.

Üstün hız ve NFC yazdırma özellikleriyle bu yazıcılar, küçük ve orta ölçekli işletmelere rahat ve kolay mobil baskı çözümleri sağlıyor. Mono lazer yazıcılar dakikada 28 sayfalık yüksek hızlara ulaşırken; renkli lazer yazıcılar dakikada 18 sayfa yazdırabiliyor.

NFC ve Wi-Fi teknolojileri sayesinde kullanıcıların resim, belge, e-posta ve web içeriklerini güvenle yazdırmak için, sadece akıllı telefonlarını yazıcı ile temas ettirmeleri yeterli. Aynı şekilde yazıcınızdaki bir belgeyi de yine tek tuşla akıllı telefonlarınıza gönderebilirsiniz. Mobil yazdırma özelliği, aynı zamanda “Google Play” ve “Apple” uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirilebilen Samsung mobil yazdırma uygulamasıyla da destekleniyor. Ayrıca, Samsung GALAXY kullanıcıları, GALAXY cihazları üzerinde bulunan "yazdırma tuşu" ile kolayca yazdırma işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Kullanıcılar, diledikleri zaman ve diledikleri yerden, “Google Bulut Yazdırma” işlevi ile Xpress üzerinden yazdırma işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Yeni seri yazıcılar, Nisan 2014’ten itibaren Türkiye pazarında satışta olacak.

Galaxy NotePro ve TabPRO ile daha fazlasını yapın, daha fazla eğlenin

Verimlilik, performans ve taşınabilirlik, Samsung'un yeni ve güçlü Galaxy PRO tablet serisinin "PRO" performansını ön plana çıkarıyor. “Galaxy NotePRO” ve “TabPRO”, 4 milyondan fazla pikseli bir araya getiren, dünyanın ilk 12,2 inç’lik “WQXGA” ekranıyla, en iyi tablet görüntüleme deneyimini sunuyor. Standart 10 inç’lik tabletlere göre yüzde 48 daha fazla görüş alanına sahip olan bu tabletler, üstün Full HD görsel keyfi için mükemmel birer seçenek.


Her iki model de kullanıcıların ekranlarında aynı anda dört farklı pencereyi görüntüleyebilmelerini sağlayan çoklu pencere özelliği, Remote PC, e-toplantı ve video konferans gibi gelişmiş üretkenlik özellikleri sağlıyor. Galaxy NotePro ve TabPRO önceden yüklenmiş veya ücretsiz olarak yüklenebilen özel uygulamalar, içerik ve hizmetlerle birlikte sunulacak. Samsung, 8,4 ve 10,1 inçlik TabPRO modelleriyle, kullanıcıların farklı boyut alternatifleri arasından seçim yapmalarına da olanak tanıyor.

Kusursuz UD590 UHD monitör

Tüketiciler, Full HD (FHD) ekranların çözünürlüğünden dört kat fazla çözünürlük sağlayan Samsung'un 28 inçlik UD590 UHD monitörü ile Samsung'un lider 4K UHD teknolojisini evlerine taşıyabiliyor. 1 MS'lik tepkime süresi ile sürükleyici bir izleme deneyimi sağlamak için filmleri, oyunları ve online içerikleri mükemmel ve sorunsuz şekilde, herhangi bir deformasyon olmadan görüntülüyor. UD590, standart monitörden 64 kat daha fazla renge eş değer 1 milyar renk görüntüleme özelliği ile rakipsiz renk kalitesini üstün kaliteyle sunuyor. UD590, ayrıca düşük çözünürlüklü içeriklerin UHD seviyesine yükselmesini ve daha net görüntülerin elde edilmesini sağlayan UHD yükseltme teknolojisine de sahip.

UD590, FHD'ye kadar kaynakların kendi çözünürlüklerini destekleyen Samsung PIP 2.0 (Görüntü içinde görüntü) ve iki farklı PC'yi tek bir monitöre kendi çözünürlükleriyle taşıyabilen PBP (Görüntü yanında görüntü) gibi gelişmiş çoklu işlevlere sahip. Karanlık ve bozulmuş görüntüleri net ve parlak hale getiren oyun moduna da sahip olan ürün, bilgisayar ile çeşitli medya cihazlarını bağlamak üzere bir görüntü portu ve iki adet HDMI girişine de sahip. UD590, HDMI portu sürüm 1.4'ü kullanarak Xbox One ve PlayStation 4 gibi oyun konsollarının UHD içeriklerini görüntüleyebiliyor. Ürün, Mayıs 2014’ten itibaren Türkiye pazarında satışta olacak.

NX30: Yaşamın en özel anlarını hızlı görüntü yakalama özelliği ile keşfedin

Samsung'un yeni, akıllı ve kompakt sistem fotoğraf makineleri, tüketicilerin Samsung fotoğraf makinelerinden tam da beklediği gibi hızlı bağlantı ve fotoğrafların sorunsuzca paylaşılabilmesini sağlıyor. NX30, değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi, güçlü DRIMe IV görüntü işlemcisi, 20.3MP APS-C CMOS sensör ve NX AF System II teknolojisiyle, her anı mükemmel netlik ve zengin renklerle yakalamak üzere, yeni ve gelişmiş teknolojik özelliklerle geliyor. Yukarı döndürülebilir elektronik vizör (EVF) özelliği, farklı açılardan fotoğraf çekilmesini kolaylaştırırken, görüntüleri de benzersiz bir perspektifle yakalıyor. NX30'un yeni "Tag & Go" özelliği, fotoğraf paylaşmayı hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor.

Android işletim sistemi ile güçlendirilen “GALAXY Camera 2”, kaliteli görüntü ile yüksek teknoloji kamerayı sezgisel paylaşım özellikleriyle birleştiriyor. 16 MP ve 21 kat optik yakınlaştırmaya sahip yüksek performanslı yeni nesil Galaxy Camera ise 28 adet geliştirilmiş Akıllı Mod özelliğiyle Android platformunun benzersiz özelliklerini birleştiriyor.

Kusursuz mobil deneyim için Smart WLAN

Samsung, aynı zamanda akıllı telefon ve tablet gibi akıllı cihazlar için optimize edilen "Smart WLAN" çözümünü de tanıttı. Çözüm, kullanıcıların hem sesli çağrılar ve video oynatma sırasında kusursuz hizmet almalarını hem de erişim noktaları arasında hareket ederken daha güçlü veri işleme özelliklerinin keyfini çıkarmalarını sağlıyor. Buna ek olarak, Samsung'un “Trafik Planlama” teknolojisi, birden çok cihaz için eşit yayın süresi sağlayarak en uygun Wi-Fi hizmetinin elde edilmesine imkân tanıyor.

Samsung 2013'te, bu çözümünü Güney Kore'deki Ar-Ge merkezine kurarak, ağ ve güvenlik konusunda üstün bir performans elde etti. Küresel ve kurumsal faaliyetlerini Smart WLAN çözümüyle hızlandırmayı amaçlayan Samsung, bu yıldan itibaren bu çözümünü çok sayıda pazara sunmayı planlıyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
samsungun, teknolojileri, yenilikci


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Activision: Sıradaki Call of Duty Yenilikçi Olacak KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 10 Şubat 2012 18:28
Microsoft Azure yenilikçi buluşların kapısını aralıyor Ocean Windows 0 24 Haziran 2010 15:19