IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Adidas'tan Akıllı Futbol Topu (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/592060-adidastan-akilli-futbol-topu.html)

SeckiN 28 Mayıs 2014 12:24

Adidas'tan Akıllı Futbol Topu
 
Akıllı futbol topu adidas micoach Smart Ball; entegre sensör içeren teknolojisi ile penaltı, şut, serbest vuruş, korner, uzun pas ve kaleci vuruşları için geliştirildi.

adidas Akıllı Top: micoach Smart Ball; Bluetooth ve uygulama uyumlu futbol topu, entegre sensör içeren teknolojisi ile penaltı, şut, serbest vuruş, korner, uzun pas ve kaleci vuruşları için geliştirildi.

iPhone ve iPad uyumlu adidas miCoach SMART BALL uygulamasında, şutun şiddeti, topun gidiş ve dönüş yörüngesinin yanı sıra etki noktalarına ait bilgiler yer alıyor. Bu veriler, eğitici yönlendirmeler ile oyuncuların vuruşlarının kuvvetlenmesini ve tekniklerinin gelişmesini sağlıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

David Silva/İspanya

Uygulamanın detayları

miCoach SMART BALL, oyuncuların vuruş becerilerini artırmaları ve ‘knuckle ball’ vuruşu gibi ileri seviye vuruş tekniklerine ulaşmaları için antrenman programları sunuyor. “Challenge yourself” bölümünde, topa belirli bir hızda vurma, duvar etrafında falso verme veya profesyonel seviyede duran top vuruşu yapma gibi hedefler yer alıyor. Ayrıca “record book” bölümü ile tüm vuruşlar kayıt altında tutuluyor ve gelişim izlenebiliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net