IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Yeni Nesil Akıllı Saatler Geliyor (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/594135-yeni-nesil-akilli-saatler-geliyor.html)

SeckiN 06 Haziran 2014 11:55

Yeni Nesil Akıllı Saatler Geliyor
 
Dünyaca ünlü şirketlerden Synaptics’in CEO’su Rick Bergman, giyilebilir teknoloji ürünü cihazların geleceği hakkında konuştu. Peki CEO’nun öngörüleri neler oldu?

Synaptics'in CEO'su Rick Bergman, giyilebilir teknoloji ürünlerinin, özellikle akıllı saatler ve akıllı bilekliklerin geleceği hakkında bir röportaj verdi. Parmak izi sensörlerinin ilk olarak Motorola ve HP'nin akıllı telefonlarında kullanıldığını ancak Apple tarafından yaygınlaştırıldığını ifade eden Bergman, bu sensörlerin geleceğinin parlak olduğunu söyledi.

2015 yılı içerisinde akıllı saat ve bilekliklerin parmak izi sensörleri ile birleşeceğini ön gören Rick Bergman, özellikle Samsung'un Galaxy Gear Fit bilekliğinde kullandığına benzer hafif kıvrımlı ekranları için parmak izi sensörlerinin çok uygun olduğunu Samsung'un da kıvrımlı ekrana sahip giyilebilir teknoloji ürünü tanıtan tek şirket olduğunu sözlerine ekledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İkici yarıda yeni ürünler
Tayvan'da gazetecilere konuşan Rick Bergman, şirketinin yılın ikinci yarısında yeni parmak izi sensörlerini duyuracağını ve bu sensörlerin parmağı kaydırma gereği duymadan, üzerine sadece dokunarak çalışabileceğini aktardı. Area-Type adı verilen bu sensörler ile Galaxy Note 4'te karşılaşma olasılığımız oldukça yüksek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net