IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Hosting Festivali'ne 1 Hafta Kaldı (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/596147-hosting-festivaline-1-hafta-kaldi.html)

SeckiN 12 Haziran 2014 13:36

Hosting Festivali'ne 1 Hafta Kaldı
 
Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan Hosting Festivali, 21 Haziran Cumartesi günü İstanbul'da gerçekleşecek. Etkinliğin detayları için haberimizi okuyun.

Türkiye’de hosting (barındırma) sektörünü güçlendirmek, sektör standartlarını sağlamlaştırmak ve sektörün sorunlarını tartışmak amaçlarıyla hayata geçirilen ilk ve tek Hosting Festivali, 21 Haziran Cumartesi günü İstanbul Point Hotel Barbaros’ta yapılacak.

Hosting sektörünün paydaşlarını bir araya getirerek bilgi paylaşımı yaratmayı hedefleyerek planlanan etkinlik, ürettiği katma değerle Türkiye ekonomisine sağlayacağı katkı açısından büyük önem taşıyan hosting sektörünün önde gelen birçok ismini buluşturacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hosting sektörünün uzman isimlerinden Selçuk Saraç’ın moderasyonunda gerçekleşecek etkinlikte sektörün sorunları, dinamikleri, standartları, dünü, bugünü ve yarını masaya yatırılacak. Biletleri sınırlı sayıda olan etkinlik tamamen ücretsiz olarak düzenleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net