IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   O Tablet Artık İlgi Görmüyor! (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/601512-o-tablet-artik-ilgi-gormuyor.html)

Zen 18 Temmuz 2014 23:15

O Tablet Artık İlgi Görmüyor!
 
Lenova aslında büyük bir akım yapmayı planlamış görünüşe bakılırsa hayal kırıklığına uğramışa benziyor. Tablet pazarını son derece değiştireceklerini dile getirmişti. Fakat şimdilerde ise küçük ekranlı büyük ilgi göreceğine inandığı tabletlerin satışını büyük bir pazarda sonlandırdı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Windows tablet üreticisi olan Lenova bu kararı ile Microsoft'u üzeceğine benziyor. Çin merkezli şirket ABD pazarında piyasaya küçük ekranlı Windows tabletlerin satışını sonlandırma kararı ile en büyük ülke pazarlarında küçük ekranlı Windows tabletlere ilgi gösterilmemesi olduğunu öne çıkarıyor.
Başka pazarlarda ilgi yüksekken bazı pazarlarda ilgi yüksek değil. Hali hazırda piyasada bulunan tablet 8 inç ekran büyüklüğüne sahip olup Mixx 2 ve ThinkPad 8 tabletleri ile Birleşik Devlet'de satışta olan şirketin stokların sona ermesine bu cihazların satışına son vereceğini görüyoruz. Satmayacağı ürünü neden üretsin fikrine kapılıyoruz. Belki üretimi konusunda da yeni bir karar alırlar.
Çin, Japonya ve Brezilya gibi ülkeler yoğun ilgi gösterse de bu Lenova için yeterli değil. Peki ya sizce ideal tablet ekran boyutu kaç inç olmalı?

Kaynak: Veteknoloji.com


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net