IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Eylül 2014, 00:43   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ESTAP 25. Yılını kutladı!




ESTAP, 25. yılını, görkemli bir tören ve benzersiz bir ürün lansmanıyla kutladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


1989 yılından bu yana, Rack kabinetler ve aksesuarları, Telekom saha kabinetleri (dahili / harici ortam), Server ve Data Center Kabinetleri ve IT sektörüne yönelik geniş bir ürün çeşitliliğine sahip sektörün önde gelen firmalarından olan Estap, 25. yılını Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlediği davet ile kutladı. Tüm Estap Ailesi ve iş ortaklarının katılımıyla gerçekleşen geceye, sektörde adından sıkça söz ettirecek "DCMax, UniversalLine, Proline ve Akıllı Kabin" ürünleri damgasını vurdu.

Kurulduğu yıldan bu yana istikrarlı bir şekilde bu büyümeye devam eden ve şu an %60 pazar payına sahip olan Estap, bu önemli gecede tüm konuklarına katkılarından dolayı teşekkür etme fırsatı buldu.

Türkiye'nin sektöründe yenilikçi ve öncü şirketi Estap'ın 25. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu özel gecede Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE orkestrası rüzgarı yaşandı. Şarkılarıyla davetlilere keyifli anlar yaşatan ENBE Orkestrası eşliğinde, ışık şovlarıyla tanıtılan yeni "DCMax, UniversalLine, Proline ve Akıllı Kabin" ürünleri tüm katılımcılardan tam not aldı.
25 yıl boyunca çalışanları, taşeronları ve tedarikçileri ile birlikte 1000'e yakın insanın direkt ya da dolaylı olarak Estap A.Ş standartları, vizyonu ve misyonu ile üretime katkıda bulunduğunu dile getiren Estap Genel Müdürü Murat Eti sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu mutlu günleri yaşıyor olmamıza sağladığınız katkılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Teknoloji ve kalite açısından sektörde lider bir kuruluş olarak herzaman hedefimiz; müşterilerimize en yüksek faydayı sağlayacak ürün ve hizmetleri en iyi çözüm ortağı olarak sunmak ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaktır. 25. yılımızı kutladığımız bu özel günde, sektöre sağlayacağı faydalardan son derece emin olduğum yeni ürün ailemizi de sizlere tanıtıyor olmaktan ayrıca büyük gurur duyuyorum. Birlik-beraberlik içerisinde başarılarla dolu nice 25. yıl dönümlerini kutlamayı temenni ediyorum" dedi.

Legrand Grup Türkiye Ülke Direktörü Jean Luc Lubin gecede yaptığı konuşmasında şu sözleri aktardı: "Asya ülkelerinde ve Türkiye'deki rakiplerimizi ve de içinde bulunduğumuz pazarın gelişmekte olan bir pazar olduğunu düşünerek, maliyetlerimizi optimize ediyor ve rekabet avantajlarımızı güçlendiriyoruz. Hedefimiz önümüzdeki 5 yıl içerisinde satışlarımızı iki katına çıkarmak. İnanıyorum ki siz değerli iş ortaklarımızın da desteği ve fiyatlandırma politikamızdaki yeni konumumuzla bu hedefimize kolaylıkla ulaşacağız. Bu özel gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Daha nice güzel 25. yılları hep birlikte kutlamayı diliyorum."

Üretiminin büyük bir bölümünü 65 ülkeden fazla ülkeye ülkeye ihraç eden Estap A.Ş, 2013 yılı Türkiye ilk 500 Bilişim Şirketi listesinde satış gelirlerine göre 90. sırada, Türkiye merkezli üretici listesinde 104 şirket arasından 12. sırada, üretici-donanım 60 şirket arasından 7. sırada olup, Legrand Grup sinerjisi sayesinde ihracatını ve Türkiye'deki istihdamını arttırarak faaliyetlerine devam etmektedir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
25, estap, kutladı, yılını


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ünlü Dikey Gemi Flip 50.Yılını Kutladı Sevda Denizcilik 0 22 Temmuz 2012 02:03
HEAŞ, 10'uncu yılını çalışanlarıyla kutladı Chelt Havacılık Haberleri 0 11 Ocak 2011 10:48