IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Apple Watch Hızlı Başlayacak! (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/682927-apple-watch-hizli-baslayacak.html)

SeckiN 20 Şubat 2015 01:18

Apple Watch Hızlı Başlayacak!
 
Apple'ın merakla beklenen akıllı saatinin satışı Nisan ayında başlayacak. Cupertinolu şirketin lansman öncesi sipariş sayıları iddialı bir başlangıç hedefini ortaya koydu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Apple'ın uzun süredir beklenen akıllı saatı nihayet satışa çıkıyor. Nisan ayında meraklıları ile buluşması beklenen Apple Watch için başlangıç beklentileri de son derece olumlu. Wall Street Journal'ın haberine göre, Apple Asya'daki tedarikçileri ile iletişime gerçerek Nisan ayına kadar üretim miktarları hakkında bilgi aldı.

5 - 8 milyonluk sipariş
Şirkete yakın kaynaklar, Apple'ın tedarikçilerinden söz konusu tarihe kadar 5 ila 8 milyon adetlik siparişi karşılayıp karşılayamayacaklarını sorduğunu öne sürüyor.Bu sipariş adetinin yarısına yakının giriş sınıfı Apple Watch Sport olduğu belirtiliyor. Toplam rakamda ise Apple Watch ve Apple Watch Edition modelleri de bulunuyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bugüne kadarki en pahalı Apple ürünü
Şu ana kadar Apple Watch modellerinden sadece spor modelin fiyatı açıklanmış durumda. 349 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak Apple Watch Sport'a karşın diğer iki modelin daha yüksek fiyatlarla raflardaki yerini alması bekleniyor. Altın malzemeli Apple Watch Edition'un bugüne kadarki en pahalı Apple ürünü olacağı beklentiler arasında. Bakalım Apple Watch beklenen ilgiyi yaratabilecek mi?

Sizce Apple Watch başarılı bir ürün olacak mı?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net